Campioană olimpică cu echipa de spadă, la Rio, în 2016, medaliată cu argint la individual, la JO de la Beijing 2008, Ana-Maria Popescu Brânză (35 de ani) a profitat de această perioadă de pauză competițională pentru a se opera la genunchiul drept. Stelista a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, de pe patul de spital, în stilul ei caracteristic. Adică pe un ton glumeț.


Lider al clasamentului mondial la spadă, Ana-Maria a scris: ”Ori la bal, ori la spital! Şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeternimată, m-am mulţumit cu spitalul! Uite aşa s-a mai destrămat un mit. Îmi şi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie. Nu mi-a ieşit! Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă! Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat. Performanță pe toate planurile. Am zis!”.
Multipla medaliată mondială și europeană la scrimă și-a liniștit admiratorii dând detalii despre intervenția chirurgicală: ”Operația a decurs bine. Am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu <<live>>... Și am înțeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de <<Finding Nemo>> doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător. Mlțumită oamenilor care au avut și au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit”.
La sfârșitul mesajului, spadasina a folosit același ton optimist: ”P.S. era cât pe ce să ratez compotul. Dat fiind faptul că vizitatorii/aparținătorii nu au voie să viziteze pacienții. Norocul meu cu doamnele asistente care m-au răsfățat cu un borcan întreg de compot. P.S.S Cu zâmbet înainte, oameni buni”. 

 
 
Loading...