Ancuţa Bobocel: «Vreau medalie la Olimpiadă!»

Ultima actualizare:
Ancuţa s-a pregătit în Kenya
Ancuţa s-a pregătit în Kenya

Victorie importantă pentru atletismul românesc cu două săptămâni înaintea Jocurilor Olimpice. Într-un concurs găzduit tot de Londra, în cadrul "Ligii de Diamant", Ancuţa Bobocel s-a impus într-o probă extrem de pretenţioasă, cea de 3.000 de metri obstacole.

În vârstă de 24 de ani, sportiva pregătită de Marin Istrate a stabilit cu această ocazie şi un record personal, fiind urmată de letona Polina Jelizarova şi britanica Barbara Parker.

Rezultatul obţinut de Bobocel nu este deloc întâmplător, ea evidenţiindu-se în ultimii ani drept o mare speranţă a atletismului românesc.

Născută la Drobeta Tr. Severin, ea a practicat la început handbalul. Apoi, la insistenţele antrenorului Marin Istrate, cel care o pregăteşte şi astăzi, a trecut la atletism.

S-a s-a orientat spre proba de obstacole, la care de altfel preferă că concureze şi acum.

Medaliată cu argint la CM şi CE de juniori, campioană continentală de tineret în 2009, ea a pregătit participarea la Jocurile Olimpice din acest an în Kenya.

"Mă simt foarte bine. Stagiul de pregătire din Africa îşi face simţite efectele. Singura mea problemă este că nu prea am avut concursuri.

Sincer vorbind, îmi doresc să iau o medalie la Jocurile Olimpice. Poate chiar şi pe aceea de aur", a mărturisit Bobocel.


    Ancuţa s-a pregătit în Kenya
Ancuţa s-a pregătit în Kenya

Dinamovista va participa la Londra pentru a doua oară la competiţia olimpică. În 2008, la Beijing, n-a reuşit să prindă finala, la unul dintre obstacole dezechilibrându-se.

Antrenorul atletei, Marin Istrate, mizează pe faptul că sportiva lui va obţine un rezultat foatrte bun la Londra.

"Ancuţa nu a atins vîrful de formă. Mai are două săptămîni în care poate urca.

Abia acum se văd efectele cantonamentului din Kenya, de la 2400 de metri altitudine. Acum iese munca la suprafaţă", a declarat Istrate.

Ar lucra în televiziune

Senzuala atletă ştie ce va face după ce-şi va încheia cariera.

"Sunt pasionată de teatru şi film şi m-ar tenta o carieră în show-biz", afirmă Bobocel, care a fost deja protagonista unei reclame înaintea JO de la Beijing.

„Nu prea sunt genul clasic care merge în pantofi cu toc. Prefer să îi şochez pe cei din jur cu haine cât mai diverse", recunoaşte ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net