Andre Ward ar vrea să boxeze cu Lucian Bute

Ultima actualizare:

    La sosirea acasă, Lucian Bute a anunţat că nu se teme să boxeze cu nimeni
La sosirea acasă, Lucian Bute a anunţat că nu se teme să boxeze cu nimeni

Aflat în România, alături de familie, Lucian Bute a dezvăluit data următorului său meci. Acesta va avea loc în 12 martie. Românul intenţionează să dispute trei meciuri în 2011.

Adversarul lui Lucian Bute nu a fost încă stabilit, însă majoritatea surselor îl indică pe fostul campion de la mijlocie Kelly Pavlik - în cazul în care acesta îl va învinge pe Bryan Vera, în 11 noiembrie, pe "Cowboys Stadium".

Dintre pretendenţi, primul care şi-a manifestat intenţia de a încrucişa mănuşile cu românul a fost francezul Jean-Paul Mendy, însă Stephane Larouche a declarat că nu-l vede capabil s reziste în faţa lui "Mister KO".

Pe de altă parte, revista "Ring Magazine" l-a clasat pe Lucian Bute pe primul loc la categoria supermijlocie, ceea ce nu a fost tocmai pe placul lui Andre Ward, deţinătorul centurii WBA. Potrivit RDS, americanul de 26 de ani a declarat pe site-ul FanHouse că vrea să boxeze cu românul. El a spus că un asemenea meci n-ar putea avea loc înainte de finalul Super 6, întrecere în care Ward va disputa semifinale la primăvară. El va boxa cu Sakio Bika, în 27 noiembrie, într-un meci care nu contează pentru Super 6.

Bute şi Ward sunt consideraţi cei mai buni boxeri ai categoriei supermijlocie. Românul are 27 de meciuri câştigate din tot atâtea posibile (22 prin KO), fiind campion mondial în versiunea IBF. Americanul a cucerit titlul olimpic la semigrea, în 2004, iar apoi, ca profesionist, a câştigat centura de campion la supermijlocie, în versiunea WBA (l-a învins pe Mikkel Kessler, în 21 noiembrie 2009).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net