Andrei şi Bogdan Stoica cresc următoarele generaţii de luptători K1

Ultima actualizare:

    Cei mici învaţă din tainele K1
Cei mici învaţă din tainele K1

Fraţii Stoica, cei mai titraţi luptători K1 din România, sunt văzuţi de tineri drept nişte exemple. Succesul celor doi sportivi i-a făcut pe adolescenţi să le calce pe urme.

Andrei Stoica: „Am antrenamente extrem de dificile, insa vreau, si reusesc de cele mai multe ori, sa-i indrum pe cei care vor sa invete tainele kickboxingului. Ma uit cu emotie la fiecare adolescent care calca pentru prima data intr-o sala in care se practica sporturi de contact. Nu pot sa uit inceputurile mele, nu o sa mi se stearga din memorie niciodata primul antrenament.

"Alaturi de fratele meu ii invitam pe tineri sa nu fie violenti pe strada, iar excesul de energie sa-l foloseasca facand antrenamente. Mai sunt voci care sustin ca practicam un sport violent.  As putea sa-I contrazic si sa le spun ca ce facem noi la sala si in competitii se bazeaza pe un regulament extrem de strict, iar loviturile sunt calculate in asa fel incat sa nu cauzeze leziuni sau sa afecteze organele vitale. E adevarat insa,  nu vorbim despre balet, ci despre un spor mai dur", a spus şi Bogdan.

Fratii Stoica tin legatura si sustinatorii lor din tara si din strainatate: „Raspund cu mare drag celor care imi scriu prin intermediul retelelor de socializare. Sunt intrebat adesea despre antrenamente, regim alimentar, despre orele de somn. Sunt magulit de interesul pe care il manifesta tinerii pentru mine si pentru cariera mea. Nu de putine ori mi se spune ca sunt idolul multor adolescenti. La pachet cu o mare satisfactie, vine si o mare responsabilitate. Incerc sa fac tot posibilul sa nu dezamagesc si sa fiu un exemplu demn de urmat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net