Luptătorul K1 Andrei Stoica a câştigat meciul cu englezul George Davies, în urma unui knockout în primele două minute, în cadrul galei Ayo Fighting de la Baia Mare, în faţa a peste 5000 de spectatori.


"Am avut un adversar bine pregătit, am intrat în ring extrem de determinat. A fost un meci pe care l-am aşteptat mult. Mi-a fost dor să lupt în România. În ultimii doi ani am avut confruntări în mai toată Europa, însă nimic nu se compară cu senzația pe care o simt când lupt în fața românilor mei dragi. Cei care mă susţin îmi dau putere, mă determină sa fiu o fiară în ring", a spus Andrei Stoica.

George Davies (Anglia) are în palmares peste 30 de meciuri din care 20 câştigate. Este cotat ca fiind unul dintre cei mai talentați luptători din Anglia.

Printre cei care au mai luptat in gala AYO Fighting se mai numără Florin Cardoş, Marius Grăunte, Adrian Peţenchea, Dorin Stan, Imanol Rodriguez, Anghel Cardoş, Maxim Pleshko, Dănuţ Hurduc, Marius Munteanu.

La începutul acestui an, Andrei Stoica a câștigat meciul cu sportivul moldovean Pavel Voronin, în Franța, în cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”. La 29 de ani, Andrei Stoica se poate lăuda cu un record greu de atins. Din 50 de lupte a câştigat 42, majoritatea prin K.O.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
Citeste tot despre: