Anunţ de ultimă oră: "Michael Schumacher va duce o viaţă normală"

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher
Michael Schumacher

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat că starea de sănătate a fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, se îmbunătăţeşte şi în scurt timp el ar putea duce o viaţă aproape normală.

"Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt pentru RTL, cei doi fiind prieteni de pe vremea când erau la Ferarri. Todt l-a vizitat pe Scumacher cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, cursă ce a avut loc duminică.

Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi la data de 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, iar până la data de 16 iunie a fost în comă. De la 18 iunie a fost într-o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net