La 15 ani de la primul turneu marca Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3x3 din România va organiza în premieră o competiție online. De luni, pe 3la3.ro, încep înscrierile pentru primul eveniment eSport Arena Streetball!


În imposibilitatea de a organiza deocamdată tradiționalele turnee în aer liber, Sport Arena Streetball își așteaptă fanii în fața consolelor pentru dueluri virtuale, din confortul propriilor case.
Începând de luni 4 mai, de la ora 15.00, încep înscrierile pentru primul turneu eSport Arena Streetball, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Înscrierile se vor face pe site-ul 3la3.ro, în limita a 24 de jucători, iar turneul va fi dedicat celor care joacă NBA 2k20 pe platforma Play Station 4, având activată opțiunea Plus, care permite jocurile online.
Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: