Baschet: Rovinari, victorie cu Troupe şi suflet

Ultima actualizare:

Troupe a reuşit o aruncare importantă de trei puncte pe finalul partidei iar apoi a transformat cele două aruncări libere care au stabilit scorul final cu 5,3 secunde rămase de joc. Extrema celor de la Rovinari a fost principalul realizator al partidei cu 23 de puncte, 3 recuperări şi 4 pase decisive.

Roland Timus le-a răpit de două ori şansa steliştilor de a ajunge în prelungiri în finalul partidei. Mai întâi la scorul de 80-82, cu şapte secunde rămase, a transformat o singură aruncare liberă dintre cele două de care a beneficiat. Apoi, în ultimele secvenţe ale meciului, la scorul de 81-84, americanul a judecat inexplicabil faza, preferând o pătrundere, pe care a ratat-o, în locul unei aruncări de trei puncte care ar fi putut egala scorul. Timus a fost principalul marcator al Stelei cu 16 puncte în timp ce noua achiziţie Alan Wiggins a încheiat cu un double-double 14 puncte şi 10 recuperări.

Toţi cei cinci titulari ai Energiei au încheiat cu cel puţin 10 puncte marcate, Kibwe Trim fiind foarte aproape de un double-double cu 15 puncte şi 8 recuperări. Trim a reuşit un spectaculos slam-dunk pe urmărire cu 40 de secunde până la final, coşul care le-a oferit avantajul definitiv oaspeţilor.

Realizatori:Steaua: Timus 16 puncte; Mack 15p, 6 pase decisive; Wiggins 14p, 10 rec; Papici 13p, 4 pd; Myles 11p, 6 rec; Popescu 7p, 7rec; Voinescu 5p

Rovinari: Troupe 23p, 4pd; Trim 15p, 8rec; Darby 14p; Tyner 13p, 4rec, 5pd; Căpuşan 11p, 4rec; Barber 3p, 4rec; Lupusavei 3p; Apostol 2p

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net