Baschetbalistul turc Enes Kanter, jucător la NBA la Oklahoma City Thunder, a rămas blocat pe Aeroportul Otopeni după ce polițiștii l-au anunțat că documentele sale nu mai sunt valide.


Autoritățile din Turcia i-au anulat pașaportul baschetbalistului din cauza opiniilor sale politice care aparent intră în contradicție cu cele ale actualei guvernări, precizează Digi 24.

Kanter, care a plecat spre Statele Unite, a fost nevoit să stea în România în jur de patru ore, după care a plecat cu o cursă care va face escală la Londra. În tot acest timp, sportivul a publicat pe contul său de Twitter ce i s-a întâmplat și de ce nu poate pleca de pe aeroportul din România, dar a fost de acord și să facă o fotografie alături de polițiștii care l-au reținut.

„Baschetbalistul turc Enes Kanter, starul celor de la Oklahoma City Thunder, a fost nevoit să părăsească România direct din Aeroportul Otopeni. Paşaportul nu a fost găsit valid, fiind anulat de către autorităţile din Turcia, drept pentru care nu i s-a putut acorda permisiunea de a intra pe teritoriul românesc. Kanter nu are cetăţenie americană, dar are cartea verde care îi dă dreptul de rezidenţă şi muncă în SUA”, se arată într-un comunicat oferit de Digi 24, care citează News.ro.

 
 
Loading...