Bella Gullden pleacă de la CSM Bucuresti!

Ultima actualizare:

    Bella Gullden
Bella Gullden

Bella Gullden, conducătoarea de joc a echipei campioane a României la handbal, CSM București, a refuzat prelungirea contractului cu ”tigroaicele” și va pleca din vară din România.

După 3 ani petrecuți la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obținut de CSM București în 2016, se leagă și de performanța incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formației Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri. Bella are un palmares bogat în România: câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016 și golgheterul competiției, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câștigătoare a Cupei României și de 2 ori câștigătoare a Supercupei României. Acestor performanțe li se vor adăuga și titlurile înregistrate la finalul acestui sezon.

„Am avut 3 ani extraordinari la CSM București. Iubesc acest club și colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine și m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câștiga Liga Campionilor și vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulțumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteți extraordinari! Mulțumesc București, mulțumesc România pentru bunătate și ospitalitate. Pe curând!”, a declarat Bella pentru site-ul oficial al clubului CSM București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net