Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor de gimnastică din toate timpurile, este şi un mare iubitor de animale.


Fotoreporterii Click! l-au surprins miercuri pe tehnician în timp ce încerca să bage în maşină pudelul alb care le înseninează viaţa lui şi soţiei sale, Mariana Bitang.

bellu-1.jpg

bellu, belu, bitang
A aşezat pudelul pe locul din dreapta faţă
Foto: CAPS

Chiar dacă avea o sacoşă în mână, Octavian Bellu nu a ezitat să ia animalul în braţe, pentru a fi sigur că nu riscă să fugă atunci când îl suie în automobil. 

bellu-2.jpg

bellu, belu, bitang
Ianuarie 2013: Octavian Bellu şi Mariana Bitang, surprinşi la plimbare cu cei trei căţei ai familiei, în iarna anului trecut
Foto: CAPS

Bellu (63 de ani) şi Bitang (52 de ani) au trei căţei, doi caniche şi un câine lup, de care au grijă ca de ochii din cap. Dar acestea sunt doar animalele de casă, căci la Izvorani cei doi antrenori au în grijă aproape 20 de căţei aciuaţi pe acolo. Miloşi din fire şi mari iubitori de animale, cei mai valoroşi tehnicieni din gimnastica mondială aduc zilnic mâncare câinilor, iar pentru perioadele în care lipsesc de la Izvorani lasă bani de mâncare sau pungi cu mâncare angajaţilor de acolo pentru a fi siguri că aceştia vor hrăni animalele. În ceea ce priveşte situaţia lor contractuală cu lotul feminin de gimnastică, Bellu şi Bitang par să fi revenit la sentimente mai bune. Retraşi de la lot după eşecul în alegerile pentru şefia COSR suferit de Octavian Bellu, cei doi antrenori s-au întors în sală la Izvorani de aproximativ două săptămâni. Ei supervizează pregătirea pentru Campionatele Mondiale care vor avea loc în perioada 3-12 octombrie în oraşul chinez Nanning, acolo unde şansele noastre de medalii se leagă în special de Larisa Iordache. 

 

 
 
Loading...