Revenirea la lotul feminin de gimnastică a antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang a reprezentat o veste bună nu doar pentru sportive, ci şi pentru căţeii de la Izvorani.


Pentru cei doi antrenori, soarta câinilor aciuaţi pe lângă Complexul Olimpic de la Izvorani este cel puţin la fel de importantă ca a componentelor lotului naţional de gimnastică.

De ani buni, Bellu şi Bitang au „adoptat” zecile de căţei din zonă, cărora nu doar că le dădeau zilnic de mâncare, dar pentrru care au fost şi salvatori, ducându-i de multe ori la veterinar sau vaccinându-i. Dacă în trecut le cumpărau mezeluri pe care le tăiau în felii chiar în maşină, pentru ca atunci când ajungeau la Izvorani să le poată împărţi „copiilor” care ştiau că cei doi se apropie de bază încă de când le auzeau maşina, acum lucrurile s-au schimbat.

Având în vedere că cei doi antrenori vor petrece o perioadă mai lungă alături de fete la Izvorani – calificările olimpice din primăvară se apropie cu paşi repezi - Octavian Bellu a făcut adevărate provizii de pe un magazin aflat chiar pe DN 1. El a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce încărca în maşină saci cu boabe, mâncare de diferite tipuri şi tot ce trebuie pentru a se transforma într-un adevărat Moş Crăciun pentru căţeii săi de la Izvorani.

 
 
Loading...