Bellu: «Nu am spus nimănui că plec de la lotul de gimnastică»

Ultima actualizare:

    Bellu şi Bitang
Bellu şi Bitang

Medaliile obţinute de gimnastele românce la Jocurile Olimpice de la Londra au scos la iveală nu numai bucuria oficialilor, ci şi problemele care sunt în interiorul lotului.

UPDATE ORA 15.00

Antrenorul Octavian Bellu a declarat în conferinţa de presă: "Nu am spus nimănui că plec de la lot. Nu mai sîntem în acest moment antrenorii lotului, contractul s-a încheiat. Dacă vom primi o propunere, vom lua o decizie. Oricum, asta nu se hotărăşte imediat, va dura cîteva luni probabil."

La aceeşi conferinţă de presă, Cătălina Ponor şi-a cerut scuze că a făcut o declaraţie la supărare, după evoluţia de la sol şi că, de fapt, antrenorii au felicitat-o.

"De fapt m-au felicitat şi le cer scuze că am folosit acest argument", a spus Ponor. În plus, a subliniat că nu se simte furată de arbitri, la bârnă: "Decizia arbitrilor a fost corectă."

Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt supăraţi şi nu vor mai continua la lotul feminin de gimnastică, iar Gazeta Sporturilor chiar a anunţat că cei doi se gândesc să dea curs uneia dintre ofertele financiare mult mai avantajoase din străinătate.

Octavian Bellu a spus ieri, după concurs: "Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sunt un freelancer". Aseară, Bitang i-a spus lui Epuran, şeful de misiune olimpică a României: "Tot ce s-a întâmplat este peste limita mea de suportabilitate".

Cătălina Ponor e supărată pe antrenori

Cătălina Ponor putea să obţină două medalii marţi, însă medalia de bronz de la bârnă i-a fost luată în urma unei contestaţii. Mai mult, gimnasta a mărturisit că nu a fost felicitată de antrenorii lotului, după ce a obţinut medalia de argint la sol.

Singurul meu regret este că antrenorii nu m-au felicitat după ce am luat medalia de argint”, a spus Cătălina Ponor, conform DolceSport.

Cătălina a făcut un exerciţiu ireproşabil la sol, însă a luat doar 15.200 şi s-a clasat pe locul 2 după sportiva din SUA, Alexandra Raisman, care a obţinut 15.600.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net