Reveniţi la sentimente mai bune faţă de lotul de gimnastică, Octavian Bellu şi Mariana Bitang au supervizat din tribună Naţionalele din weekend.


Competiţia, disputată la Sala Polivalentă din Bucureşti, a reprezentat una dintre ultimele verificări cu public înaintea Mondialelor ce vor avea loc la începutul lunii octombrie, în China. Evident, cei mai mari tehnicieni din gimnastica mondială nu puteau sta departe de sportivele lor. Numai că nu au mai condus echipa de lângă aparate, ci din tribună. Dacă Mariana Bitang comunica prin intermediul unei staţii de emisie-recepţie cu Cristi Moldovan, fost mare campion în gimnastica aerobică şi unul dintre antrenorii lotului feminin, Octavian Bellu s-a agitat mai mult. El se deplasa în partea de tribună cea mai apropiată de aparatul în care fetele lotului naţional îşi făceau exerciţiile şi, apoi, le chema pe fiecare pentru a le spune ce a greşit.

Conform unor surse din cadrul federaţiei, Octavian Bellu şi Mariana Bitang vor face deplasarea alături de lotul feminin la Nanning, acolo unde, în perioada 3-12 octombrie, unde va avea loc Campionatul Mondial.

20-sport-2-lat-2-coloane.jpg

Mariana Bitang a comunicat printr-o staţie de emisie-recepţie cu ceilalţi antrenori ai echipei
Foto: Andrei Constantinescu

În China, principala şansă la medalii a României e reprezentată de Larisa Iordache, cea care a dominat categoric Naţionalele, cu cele 5 medalii ale ei. Ea a cucerit 4 titluri ale României, la individual compus, sol, sărituri şi paralele, şi argintul la bârnă.

20-sport-3-lat-2-coloane.jpg

Bellu a dat sfaturi gimnastelor din tribune
Foto: Andrei Constantinescu
 
 
Loading...
Citeste tot despre: