Bute: «Aştept de mult meciul»

Ultima actualizare:

    Bute este neînvins  în cariera profesionistă
Bute este neînvins în cariera profesionistă

Lucian Bute se află în faţa celui mai greu meci din cariera sa de profesionist, adversarul de sâmbătă noapte, Carl Froch, fiind un nume greu al categoriei supermijlocie. Bute îşi pune din nou în joc centura de campion mondial, versiunea IBF, pe care a cucerit-o în 2007. A mai făcut-o de nouă ori până acum. Partida va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 2.00, şi va fi transmisă în direct de Money Channel.

La Nottingham, oraşul natal al englezului Carl Froch, va fi însă infinit mai greu pentru român. „Nu mă impresionează nici sala nici publicul. Îi respect pe englezi, dar deocamdată eu sunt campionul mondial şi chiar mă consider un învingător. Aştept de mult acest meci. Au fost tratative îndelungate şi acum sunt fericit că mi s-a împlinit dorinţa. Froch e adversarul pe care mi-l doream", a spus Bute, etalând un aer stăpân pe sine.

Românul se află de două săptămâni în Anglia şi timp de şapte zile s-a pregătit la Sheffield, pentru a nu fi deranjat de presa britanică.

Veneam şi după accidentarea aia la deget şi nu eram în cea mai bună dispoziţie psihică. Am preferat să stau puţin izolat, să punem la punct ultimele detalii. Englezii poate cred că mie îmi e frică, dar chiar nu îmi este. Eu am alt stil înaintea meciurilor. Niciodată n-am zis că o să-i rup capul lui X sau lui Y, că o să-l tăvălesc pe jos, că mai ştiu eu ce. Văd că Froch declară că abia aşteaptă să mă pedepsească, că o să plâng de durere, prostii dastea. Să fim serioşi! Eu îmi doresc un meci bun şi victoria. Atât!", a mai afirmat Bute după conferinţa de presă oficială.

De altfel, diferenţa de atitudine dintre cei doi a fost evidentă şi prin stilul vestimentar abordat. Bute a venit îmbrăcat la patru ace, cu un costum impecabil, în vreme ce, Froch a apărut în faţa presei cu un tricou banal.

Bute va avea parte de susţinere la Nottigham, aproape 1.000 de fani de-ai lui urmând a fi în sală. Aceştia au fost informaţi că nu au voie să intre în sală cu steagul României pentru a nu-i enerva pe fanii lui Froch, recunoscuţi ca fiind foarte agresivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net