Bute cheltuie în pregătire 80.000 $!

Ultima actualizare:
Bute se “luptă” cu  temperatura ridicată  de la Miami
Bute se “luptă” cu temperatura ridicată de la Miami

Invidiat de mulţi pentru banii pe care îi câştigă în ring, Lucian Bute (27 de meciuri la profesionişti, 27 de victorii, 22 prin KO) face o pregătire spartană înaintea meciurilor sale.

Deţinătorul centurii IBF, la categoria super-mijlocie, se refugiază la Miami, unde stă în cantonament câte două luni.

CITEŞTE ŞI

Lucian Bute mai tare ca Bon Jovi şi Kylie Minogue

Bute îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee, la 19 martie

Lucian Bute se bate în martie cu un veteran!

„De regulă, mă întorc la Montreal cu 6 zile înaintea meciului. Acum, voi reveni pe 12 martie (n.r. meciul cu irlandezul Brian McGee e programat pe 19 martie). În America am tot ce îmi trebuie pentru o pregătire specifică şi nu-mi tulbură nimeni liniştea", ne-a declarat Bute.

Puţină lume ştie însă că liniştea pe care o are Lucian în Florida ustură destul de mult la buzunar.

El suportă toate cheltuielile de cazare, masă şi pregătire pentru tot stafful său, dar şi pentru partenerii de antrenament. Numai chiria la vila în care stă acum se ridică la 12.000 de dolari pe lună, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care intenţionează să-şi cumpere o casă la Miami.

„Dacă am două meciuri pe an, stau aici patru luni, dacă am trei meciuri stau câte şase luni. Dau o grămadă de bani pe chirie şi de aceea mă gândesc să vilă cu trei dormitoare, un living, băi, piscină, ceva nici prea mic, nici prea mare, care ar fi şi o investiţie imobiliară", a mărturisit campionul român. Pentru ceea ce are în plan să cumpere, Bute ar trebui să scoată din buzunar cam 400.000 de dolari.

„Acum sunt preocupat cu meciul, dar mă voi ocupa de acest proiect din primăvară", a mai spus el. Pregătirea meciului cu McGee îl costă pe Lucian în jur de 80.000 de dolari, dar nu se uită la bani când e vorba de asta.

„E important orice amănunt, de la mâncare până la mănuşile cu care fac sparring", crede el.

Tocmai de aceea, de două ori pe lună, boxerul primeşte vizita unui nutriţionist, care vine special din Canada, pentru a-i controla şi, după caz, modifica meniul.

Face băi de gheaţă

Programul lui Bute e strict la Miami. De luni până vineri are două antrenamente pe zi, sâmbăta unul, iar duminica liber. Recuperarea sa prevede saună, bazin şi băi de gheaţă. Bute intră într-o mini-piscină gonflabilă în care apa are mai puţin de zero grade şi stă câte cinci minute acolo.


    Bute se “luptă” cu  temperatura ridicată  de la Miami
Bute se “luptă” cu temperatura ridicată de la Miami

„În Canada era mai simplu. Mergeam la o saună în aer liber şi apoi mă rostogoleam prin zăpadă. Aici însă, e cald mereu. Mai puţin de 20 de grade nu au fost niciodată", spune el râzând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net