Bute explică: "Am luat tot ce îmi dădea preparatorul fizic!"

Ultima actualizare:

    Lucian Bute a câștigat lupta cu Jean Paul Mendy
Lucian Bute a câștigat lupta cu Jean Paul Mendy

Pugilistul Lucian Bute a mărturisit că nu a luat niciodată substanţe interzise, subliniind că trăieşte cel mai greu moment al vieţii sale.

Pugilistul Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate.

”Niciodată nu am luat substanţe interzise. Tot ce am luat au fost suplimente pentru recuperare”, a explicat Bute în cadrul unei conferințe de presă.

”Am luat tot ce îmi dădea preparatorul fizic. Doar suplimente. Habar nu am ce este ostarina. Nu dau vina pe nimeni, dar ceva lipseşte în această ecuţie. Aştept analiza eşantionului B. Sper că va fi negativ. Voi lupta până la capăt pentru a demonstra că nu sunt un băiat care a luat ceva. Sunt curat. Este cel mai rău lucru, mai rău ca toate meciurile pe care le-am pierdut, chiar şi atunci când am fost învins de Carl Froch. Nu există comparaţie. Este îngrozitor”, a precizat românul.

Din august 2015, Bute lucrează cu preparatorul fizic Daniel Ortega, iar acesta este partenerul lui Angel Herredia, un specialist al pregătirii fizice în atletism, care a dat unor sportivi hormoni creştere şi EPO. El a colaborat cu FBI şi agenţia americană de luptă contra dopajului. 

"Am încredere în el, el îmi dădea shake-uri şi suplimente. Am urmat acelaşi protocol ca înainte de meciul cu James DeGale", a declarat Bute, având grijă să nu-l acuze pe Ortega.

Alături de Bute s-au aflat antrenorii Howard şi Otis Grant. "Lucian nu este un trişor, munceşte mai mult ca oricine", a afirmat Otis Grant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net