Bute l-a făcut KO pe Miranda! VIDEO - FOTO

Ultima actualizare:

    Lucian Bute, campion la IBF
Lucian Bute, campion la IBF

Pugilistul român Lucian Bute l-a făcut KO pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, în repriza a treia şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Meciul a durat doar 7 minute şi 21 de secunde!

Un upercut la bărbie l-a doborât pe boxerul columbian, după ce acesta mai primise o lovitură şi încerca să arate că nu are de fapt nimic. Dar apoi Lucian Bute i-a aplicat lovitura decisivă pentru a încheia meciul în repriza a treia, din care trecuse 1 minut şi 21 de secunde.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Bute, de la de la Centre Bell din Montreal

 "Am muncit mult pentru această luptă. Am vrut să controlez lupta. Am convenit cu antrenorul că vom începe în forţă. Am lucrat mult la upercut" a declarat în ring, la finalul luptei, campionul mondial LUCIAN BUTE. "L-am atins pe Miranda de două ori. A încercat să arate că nu e rănit. Am văzut în ochii lui însă că e rănit şi atunci am simţit că îl pot face KO. Nu am vrut de la început să-l fac KO. Am vrut doar să lupt pentru fanii mei să-i fac fericiţi", a mai spus Bute.

Bute a fost felcitat după partidă de către marele campion britanic Lennox Lewis, care a comentat meciul pentru HBO. "Sunt surprins să văd acel upercut la figură. De obicei le executa la corp. Cred că are multe alte lovituri în arsenal pe care încă nu le-a etalat. Îl văd progresând în continuare" a spus Lennox Lewis despre Bute.

"Bună dimineaţa tuturor. M-am pregătit foarte bine, am studiat foarte bine adversarul. A funcţionat perfect upercutul. Mulţumesc tuturor românilor care s-au trezit cu noaptea în cap pentru a urmări meciul meu", a mai adăugat Lucian Bute, la doar câteva momente după încheierea meciului.

Atmosfera de la Centre Bell din Montreal a fost excepţională, peste aproape 14.000 de spectatori aclamându-l pe campionul român atât în timpul prezentării cât şi în de-a lungul meciului. Bute şi-a făcut o intrare emoţionantă, pe melodia "Where the streets have no name" a trupei irlandeze U2.

Părinţii lui Lucian, prezenţi la meci, au trăit cu emoţie lupta, iar mama sa a preferat să nu privească pe ring. A stat undeva în apropierea ringului, cu o icoană în mână, tot timpul meciului.

Palmaresul lui Bute ajunge astfel la 26 de victorii fără nicio înfrângere, 21 de succese venind înainte de limită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net