Bute, trădat şi de antrenor: «Nu cred că-l mai însoţesc în ring! Credibilitatea lui este la pământ»

Ultima actualizare:

    Larouche îl antrenează pe Bute de zece ani
Larouche îl antrenează pe Bute de zece ani

Lucian Bute a ratat şansa de a reveni în topul boxului mondial, fiind învins la puncte de Jean Pascal, în gala desfăşurată sâmbătă la Montreal. Antrenorul românului, Stephane Larouche, l-a pus la zid pe pugilistul nostru şi a anunţat că există variantă să rupă colaborarea.

La finalul acesteia, un val puternic de critici s-a abătut asupra pugilistului român, iar antrenorul său, Stephane Larouche, nu s-a sfiit nici el să-l pună la zis pe Bute: "Nu ne-am putut aplica strategia de meci. Lucian a fost prezent, corpul lui a fost acolo, dar nimic altceva în plus... Eu am mândria mea, nu am putut să-mi fac meseria sâmbătă. Lucian trebuie să găsească răspunsuri la ce s-a întâmplat, altfel nu-l voi mai însoţi la ring. Credibilitatea sa este la pământ", a spus tehnicianul canadian la o emisiune de radio din Quebec.

Lucian Bute a recunoscut şi el că n-a fost deloc în apele lui: ""Am fost bine antrenat, am stat bine din punct de vedere psihic. Odată intrat în ring nu ştiu ce s-a întâmplat. Am fost paralizat!".

Legătura dintre Bute şi Larouche, cel care l-a antrenat şi pe Doroftei, s-ar putea rupe după ani buni de colaborare. Persoane din anturajul boxerului, printre care şi fostul preşedinte al FR de Box, Rudel Obreja, i-ar spus în dese rânduri lui Bute că ar trebui să schimbe antrenorul, dacă vrea să mai revină în elita boxului mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net