Camelia Potec, primele declarații despre sarcină: «Va avea două nume de familie»

Ultima actualizare:

    Camelia PotecFoto Instagram
Camelia PotecFoto Instagram

Camelia Potec a făcut un mare anunț. Sportiva a mărturisit de curând faptul că este însărcinată și urmează să dea naștere unei fetițe. Președintele Federației Române de Natație a explicat că tatăl copilului este momentan plecat din țară cu treabă, însă nu este o persoană publică.

Cei doi știu ce-și doresc de la viață, iar ea a mărturisit că a găsit persoana cu care rezonează cel mai bine și care o înțelege exact așa cum este și simte. În continuare a mărturisit că fiica ei se va naște în luna septembrie și o va chema și Potec, astfel că, ea va avea două nume de familie.

„Tatăl copilului este plecat cu treabă. Ne-am dorit amândoi acelaşi lucru. Ştim ce ne dorim de la viaţă. Am găsit persoana care îşi doreşte acelaşi lucru ca şi mine. Nu este persoană publică şi nu are treabă cu sportul. Anul acesta voi avea cea mai strălucitoare medalie a mea. La începutul lunii septembrie voi naşte. O va chema şi Potec, va avea două nume de familie”, a declarat ea în cadrul unei televiziuni.

Camelia Potec a fost cerută în căsătorie de Crăciun, și urmează să se căsătorească. Deși nu a cerut-o în genunchi, ea a acceptat imediat.

„Cererea în căsătorie a fost în Ajun de Crăciun. Nu a fost chiar în genunchi. Nu eram încă în pijamale. (...) Avem trei perechi de naşi. Sunt şi persoane cunoscute”, a continuat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net