Campioanele de la CSM București au revenit la antrenamente

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare din lume
Cristina Neagu e cea mai bună jucătoare din lume

Relaxarea și buna dispoziție au fost cuvintele de bază la prima ședință de pregătire din 2018 a campioanelor de la CSM București.

Fetele s-au îmbrățișat la revederea după vacanță, iar campioanele mondiale Niombla și Ayglon au fost felicitate de colege pentru performanța lor. Cristina Neagu spune că s-a refăcut psihic după dezamăgirea de la echipa națională și este pregătită să aducă un nou trofeu al Ligii Campionilor la CSM București.


    Campioanele de la CSM  București au revenit la antrenamente
Campioanele de la CSM București au revenit la antrenamente

Deși au avut o vacanță destul de scurtă – mai ales handbalistele care au fost cu echipele naționale la Campionatul Mondial – ”tigroaicele” au mărturisit că abia așteaptă meciurile de foc din luna ianuarie, una extrem de încărcată, cu partide în Cupa României Fan Courier, Liga Florilor, dar și în Liga Campionilor.

Fetele antrenate de Helle Thomsen și Adi Vasile încep în forță anul 2018, cu un meci în Cupa României Fan Courier, la Slobozia, partidă care se va juca vineri, de la ora 17.30.

”Abia așteptăm să ne întoarcem la treabă și să începem pregătirea. Fetele sunt gata pentru Cupă, Liga Națională și Liga Campionilor. Fiecare meci e important, indiferent de competiție și este bine că avem multe jocuri de disputat”, a mărturisit antrenoarea Helle Thomsen.

Cristina Neagu, liderul campioanei de la CSM București, are planuri mari pentru această parte a sezonului, cu atât mai mult cu cât lucrurile nu au ieșit deloc bine la finalul lui 2017, la nivelul echipei naționale, care a ratat accederea în fazele finale ale Mondialului din Germania.

” Am avut vacanță mai lungă decât mi-aș fi dorit, m-am odihnit, m-am relaxat, dar acum sunt gata de antrenamente. Chiar mi-era dor de fete. Știm cu toții că urmează cea mai importantă perioadă a anului. Eu sunt mereu motivată, echipa națională e diferită față de echipa de club. Mi-am revenit psihic, am fost foarte dezamăgită după Mondial, dar sunt ok, am energie pozitivă și vreau să mă pregătesc cât mai bine alături de colegele mele. Eu îmi doresc ca toate jucătoarele de la CSM să conștientizeze faptul că trebuie să dea fiecare tot ce poate să formăm o echipă, un grup unit și îmi doresc să văd la echipa de club ce am văzut și la națională, că fiecare fată vrea să facă performanță”, a spus Cristina Neagu.

Chiar dacă turneul final din decembrie e de tristă amintire pentru Neagu, franțuzoiacele de la CSM nu-l voi uita prea curând pentru că au devenit ”reginele lumii”. Tocmai această performanță le determină să-și dorească și mai mult trofee și la echipa de club.

” Încă nu am relizat ce am făcut la Mondial. A fost un turneu senzațional, nu am avut timp să sărbătorim mult, doar o petrecere după finală, apoi am plecat acasă. Am avut întâlniri cu media, apoi cu președintele Franței...a fost ceva unic, ne-a spus că nu avem cum să nu câștigăm Europeanul anul acesta, mai ales că se joacă în Franța. Aș mai fi vrut o săptămână de odihnă, dar am venit cu mare ambiție. După ce câștigi un titlu mondial vrei altele trofee, așa că vreau cu CSM să ajung în Final Four ”, a povestit Camille Ayglon-Saurina.

Își fac deja planul pentru meciul cu Győr

”Tigroaicele” se gândesc deja la primul meci din Grupa Principală a Ligii Campionilor, cel cu Győr, programat la 26 ianuarie, la București, în Sala Polivalentă.

”Nu suntem favorite să câștigăm Liga Campionilor, sunt multe echipe bune: Győr , Rostov, Șansele sunt egale, dar noi ne dorim să ajungem în Final Four” , a precizat Helle Thomsen, antrenoarea de la CSM București.

”Győr este o echipă puternică, Midtjylland este o surpriză, a venit cu multe puncte și e clar că pentru noi fiecare meci e ca o finală. Vor fi multe partide de foc. Nu trebuie să fim în vârful de formă în ianuarie, ci în Final Four. Îmi doresc mult să ajungem la Budapesta și să ne luptăm pentru trofeu”, a spus și cea mai valoroasă handbalistă de la CSM, Cristina Neagu.

”Va fi un meci greu cu Győr. Mi se pare că e mai bună decât sezonul trecut, dar avem aproape o lună să ne pregătim de meci”, a declarat proaspăta campioană mondială, Camille Ayglon-Saurina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net