Campionatele de baschet 3x3 se mută online

Ultima actualizare:

    Meciurile de baschet din esport atrag tot mai multi jucatori
Meciurile de baschet din esport atrag tot mai multi jucatori

Primul campionat de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball va debuta la finalul lunii august. Patru etape regulate și un turneu Master, care va reuni cei mai buni jucători vor alcătui competiția susținută de către Raiffeisen Bank și Mastercard.

În condițiile în care competițiile sportive sunt aproape imposibil de organizat din cauza protocoalelor Ministerului Sănătății și MITS, care practic omoară sportul, cei de la Arena Streetball s-au reorientat și au mutat confruntările de baschet 3x3 în spațiul online.

Acum, gamerii vor avea posibilitatea să controleze superstaruri din liga profesionistă nord-americană precum LeBron James, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Kawhi Leonard pe modul Blacktop din jocul NBA2k20, iar competiția este deschisă atât utilizatorilor de Playstation cât și celor de Xbox One.

Cele patru turnee sunt programate după cum urmează: 26-30 august, 23-27 septembrie, 21-25 octombrie și 25-29 noiembrie, urmând ca turneul Master să se desfășoare la începutul lunii decembrie.

Înscrierile pentru primul turneu încep luni, 24 august, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia marți, 25 august, la ora 22.00. Nu există o limită de participanți. Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu outfit complet Nike oferit de către magazinele GRID, care va consta în: încălțăminte, pantaloni, tricou și un accesoriu și de asemenea vor primi periferice de gaming pentru calculatoare oferite de către Aqirys și Marvo. 

Meciurile din fazele finale vor fi transmise în direct pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, iar cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei.

eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3x3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării. 

Campionatul eSport Arena Streetball este susținut de către Raiffeisen Bank și Mastercard și organizat cu sprijinul Tissot, Grid, Aqirys, Marvo și 2K Sports.  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net