Campionatul Mondial de snooker

Ultima actualizare:

    Campionatul Mondial de snooker: Ronnie O'Sullivan a jucat în ciorapifoto: The Guardian
Campionatul Mondial de snooker: Ronnie O'Sullivan a jucat în ciorapifoto: The Guardian

Campionatul Mondial de snooker a început la data de 18 aprilie şi se va încheia la data de 4 mai. Premiile turneului sunt de peste 1.300.000 de lire sterline, campionul urmând să încaseze 300.000.

Campionatul Mondial de snooker din acest an a ajuns în runda a doua, la un pas de sferturi. În această fază sunt următoarele meciuri: Mark Selby-Anthony McGill, Joe Perry-Shaun Murphy, Barry Hawkins-Mark Allen, Allister Carter- Neil Robertson, Ding Junhui-John Higgins,Marco Fu-Judd Trump, Graeme Dott-Stuart Bingham şi Matthew Stevens-Ronnie O’Sullivan.

Campionatul Mondial de snooker: O’Sullivan a jucat în ciorapi

Fazele interesante sau amuzante nu au lipsit de la turneu, iar cel mai talentat sportiv din lumea acestui sport, Ronnie O’Sullivan, a fost din nou în centrul atenţiei. Ronnie l-a bătut pe Craig Steadman în primul tur, scor 10-3, însă în timpul primei sesiuni, deranjat de pantofii recent cumpăraţi, el şi-a dat încălţările jos şi a evoluat un joc în ciorapi.

Apoi, spre stupoarea publicului de la Campionatul Mondial de snooker, el a întrebat în sală dacă are cineva o pereche de pantofi numărul 41 şi a primit chiar de la Mike Ganley, directorul turneului, o pereche pe măsură. Asociaţia care conduce acest sport l-ar putea amenda pe englez fiindcă a încălcat codul vestimentar.

Campionatul Mondial de snooker: Williams şi Stevens s-au făcut de râs

La duelul dintre galezii Mark Williams şi Matthew Stevens, fanii au văzut un joc foarte slab, Stevens câştigând până la urmă cu 10-2. Dar, evoluţia lor a lăsat de dorit: zeci de minute au ratat orice bilă, din poziţii uşoare, au făcut faulturi ce nu le vezi nici la începători şi au cerut schimbarea bilei albe. Şi cu noua bilă au jucat la fel de slab.

Tot la Campionatul Mondial de snooker, chinezul Ding Junhui, în meciul cu Mark Davis, a uitat că se îndreaptă spre break-ul maxim de 147 de puncte şi după 12 bile roşii introduse, a ales greşit bila albastră, în loc să continue la neagră.

Campionatul Mondial de snooker: campionul mondial Mark Selby, la un pas de eliminare

În optimi, Mark Selby e condus cu 10-6 de debutantul Anthony McGill şi scoţianul mai are nevoie doar de trei meciuri pentru a câştiga. Şi, în prima sesiune, Selby a egalat la patru, după o gafă a advesarului. McGill a fost lăudat de O’Sullivan, vedeta snookerului declarând că tânărul va câştiga în curând trofeul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net