Campionatul MotoRC a ajuns la final. Cum arată bilanțul unui sezon desfășurat în pandemie

Ultima actualizare:

    În pofida perioadei incerte, echipele angrenate în competiție au reușit o serie de repere importante pentru acest sport.
În pofida perioadei incerte, echipele angrenate în competiție au reușit o serie de repere importante pentru acest sport.

MotoRC și-a dus la bun sfârșit sezonul, în ciuda întreruperilor din primăvară și a situației ulterioare bazate pe precauție, pe fondul pandemiei de COVID-19.

În pofida perioadei incerte, echipele angrenate în competiție au reușit o serie de repere importante pentru acest sport. Spre exemplu, Team BMR EXE Software a recrutat, antrenat și clasat un adolescent de 16 ani, Ionuț Alexandru, care a bifat performanța de a încheia campionatul pe podium, clasându-se pe a treia poziție, la clasa Stock 300. Acțiunea a fost parte dintr-un program care rămâne prioritar, de recrutare și antrenare a copiilor, care ar putea fi viitorii campioni de motociclism viteză ai României.

Unul dintre rezultatele notabile ale Team BMR EXE Software a fost cooptarea lui Florin Bîrlădeanu și Bogdan Buleandra, piloți care au încheiat campionatul pe poziția a doua fiecare la clasa sa, Stock 600, respectiv clasa Regina, Stock 1000. De asemenea, Radu Georgian a câștigat detașat primele trei curse în care a participat și, în ciuda accidentării care l-a împiedicat să continue, a completat podiumul la Rookies 600, fiind pe a treia poziție.

„Anul acesta, ne-a adus o serie de reușite, de care suntem cu atât mai mândri, având în vedere faptul că au fost niște luni dificile la nivel global. Am reușit o serie de borne istorice pentru echipa noastră și am ales să facem lucrurile la un standard tot mai ridicat, beneficiind de experiența unui coach, Dan Mainescu, un pilot de motociclism viteză foarte experimentat și un antrenor extraordinar, care ne-a inspirat și motivat, pe parcursul acestui sezon”, a declarat Cătălin Tudor, managerul Team BMR EXE Software.

Rezultatele obținute de Team BMR EXE Software încununează un parteneriat de doi ani alături de compania românească de IT, EXE Software, care a susținut echipa îndeaproape, de-a lungul ultimelor sezoane, având drept scop promovarea unui sport pe cât de puțin promovat în România, pe atât de spectaculos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net