Campionii Superkombat şi K-1 vor primi burse de excelenţă la Academia Superkombat Metrorex!

Ultima actualizare:

Considerată promoţia numărul 1 în Europa, Superkombat a lansat de curând, împreună cu japonezii de la K-1, un amplu program de selecţii în toată lumea în încercarea de a descoperi o nouă generaţie de eroi aşa cum a fost cea din care au făcut parte Remy Bonjasky, Peter Aerts şi Jerome Le Banner.

Selecţiile au început săptămâna trecută, în Grecia, la Atena, însă vor continua în Germania, Anglia, Croaţia, Egipt, Cipru, Bulgaria, Brazilia şi Statele Unite ale Americii. Promotorul Eduard Irimia va alege câte un câştigător din fiecare ţară, acesta urmând să aibă posibilitatea să lupte în Superkombat, iar ulterior în evenimentele finale ale K-1 din 2013.

În cadrul unei conferinţe de presă organizată vineri la Bucureşti, oficialul Superkombat împreună cu liderul USLM, dar şi vedeta Superkombat Ionuţ Iftimoaie au anunţat lansarea unei academii Superkombat Metrorex, care va acorda burse de merit câştigătorilor selecţiilor mondiale.

"Vrem să venim în ajutorul sportivilor. Cei mai talentaţi din întreaga lume, dar şi cei din România, fără posibilităţi, vor primi o bursă completă. Vor veni la Bucureşti şi vor avea parte de cazare, mâncare şi antrenament alături de campionii Superkombat, asta în timp ce în Olanda se plătesc mii de euro pentru a beneficia de aceste condiţii", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

"Vrem să venim în sprijinul tuturor sportivilor, să nu mai aibă grija zilei de mâine. Dacă până în 1989, sportul muncitoresc reprezenta 70% din sportul românesc, acum situaţia este una dificilă. Prin acest proiect, vom ajuta şi sportivii, dar vom promova şi România la nivel internaţional cu ajutorul lor. În plus, prin acest proiect vrem să dezvoltăm şi sportul printre colegii noştri. Membrii noştri de sindicat să găsească în mişcarea sportivă un mod de relaxare şi de încărcare a bateriilor pentru activitatea lor profesională", a spus şi Ion Rădoi, completat de Ionuţ Iftimoaie, cel care a fost instalat astăzi în funcţia de director al clubului Metrorex şi totodată unul dintre cei care se va ocupa de organizarea academiei: "Mă bucur când rezultatele noastre sunt apreciate şi primim sprijin pentru a transforma România într-o adevărată capitală a K-1. Sperăm să creştem aici o mare parte dintre viitoarele vedete din circuitul K-1."

Înfiinţat în 2003 de Eduard Irimia, circuitul Local Kombat a devenit unul internaţional în 2011, atunci când s-a transformat în Superkombat, ale cărui gale care sunt transmise în direct la nivel global în 75 de ţări prin intermediul Eurosport. Din august 2012, Superkombat este partener exclusiv la nivel mondial al celebrei promoţii japoneze K-1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net