Unul dintre cei mai iubiţi sportivi de contact de la noi, Cătălin Zmărăndescu, revine la activitatea competiţională după o pauză foarte lungă.


După incidentul din primăvara acestui an cu sechestrarea hoţilor de maşini, Zmărăndescu a rupt legăturile cu viaţa sa anterioară şi s-a apucat de antrenamente, câte două pe zi, şase zile pe săptămână. A slăbit mai multe kilograme şi, aşa cum mulţi spun, este într-o formă mai bună decât a fost vreodată.

La Gala Klash - Noua generaţie de campioni în ring, Cătălin Zmărăndescu îşi va marca revenirea în luptele de Mixed Martial Arts. Ieri seară, la hotelul Ramada din Sibiu, a avut loc proba cântarului la care Zmărăndescu a avut 109 kilograme.

El va lupta în această seară cu Adrian Stoiţi, un sportiv de 20 de ani de la Kudokai Atlassib. „O să vadă şi el (nr. Adrian Stoiţi) ce înseamnă o luptă grea cu un bătrân. Poate că sunt bătrân, dar am sufletul tânăr“, a declarat ieri Zmărăndescu (35 de ani), ca replică la o remarcă a tânărului său adversar care l-a caracterizat ca fiind bătrân.

Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu, începând cu ora 21.30

 
 
Loading...
Citeste tot despre: