Cătălina Ponor, Revelion în Las Vegas

Ultima actualizare:

    Cătălina Ponor  a intrat în noul an la   o petrecere-picnic  alături de prietenii  din Statele Unite
Cătălina Ponor a intrat în noul an la o petrecere-picnic alături de prietenii din Statele Unite

Anul 2016 este unul foarte important pentru gimnastica românească. Cum calificările olimpice bat la uşă, sportivele noastre au făcut Revelionul la Bucureşti, acolo unde au început deja pregătirea pentru Rio. O singură componentă a lotului a fost departe, în SUA.

Larisa Iordache, Diana Bulimar şi celelalte fete aflate la Bucureşti sub pregătirea antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang au intrat în noul an în Capitală. Evident, nu au stat prea târziu în noapte, pentru că turneul preolimpic programat în primăvară la Rio de Janeiro se apropie cu paşi repezi.

Bucureşti. Larisa Iordache  şi Diana Bulimar,  cele două bune  prietene de la lot,  au făcut Revelionul  în Bucureşti
Bucureşti. Larisa Iordache şi Diana Bulimar, cele două bune prietene de la lot, au făcut Revelionul în Bucureşti

Acolo, ele nu au decât o şansă, o ratare fiind echivalentă cu o absenţă de la cea mai importantă competiţie sportivă a anului, Jocurile Olimpice. Tocmai de aceea, fetele noastre nu au avut decât două zile de vacanţă de Crăciun, când fiecare a plecat la părinţi. De Revelion, însă, toate erau în cantonament. O situaţie diferită are Cătălina Ponor. Tripla campioană olimpică de la Atena, din 2004, se află în SUA, la Las Vegas, unde face o recuperare de 6 săptămâni sub îndrumarea lui Robert Donatelli, unul dintre cei mai valoroşi specialişti din lume, cel care i-a tratat şi pe Andre Agassi, Andy Roddick sau Raluca Olaru. Ponor se va întoarce în ţară la mijlocul acestei luni, dar deja a început câteva mici exerciţii la aparate într-o sală din oraş pentru a vedea cum răspunde la efort tendonul operat şi se pare că totul este aşa cum îşi doreşte.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net