Cătălina Ponor, vacanţă în SUA

Ultima actualizare:

    Cătălina Ponor a fost şi pe Aleea  Celebrităţilor de la HollywoodFotografii: Instagram
Cătălina Ponor a fost şi pe Aleea Celebrităţilor de la HollywoodFotografii: Instagram

Cătălina Ponor îmbină plăcutul cu utilul în această perioadă. Tripla campioană olimpică de la Atena se află în SUA, acolo unde îşi continuă procesul de recuperare, dar se şi distrează vizitând diverse locuri.

La 28 de ani, Cătălina Ponor este un exemplu de voinţă. A revenit în activitate după o pauză de trei ani, s-a antrenat cot la cot cu tinerele sale coechipiere şi a reuşit să prindă echipa care urma să ne reprezinte la Campionatele Mondiale de la Glasgow. Din păcate, o accidentare la tendon a scos-o din circuit şi, în loc de aplauze în Scoţia s-a ales cu o operaţie, tot în străinătate, la Viena. Chiar dacă nu a fost vorba de ceva foarte complicat, Cătălina trebuie să se refacă perfect înainte de a reveni în sala de antrenament, aşa că a plecat la specialişti din SUA. Cum a petrecut câteva  zile în Los Angeles, ea a vizitat şi Aleea Celebrităţilor, unde a făcut o groază de fotografii. Dar cel mai mult i-a plăcut Cătălinei la muzeul figurilor de ceară, acolo unde a „făcut cunoştinţă” cu  o mulţime de personalităţi, alături de care, desigur, s-a fotografiat. 

De la Los Angeles, Cătălina Ponor a plecat la Las Vegas, unde nu s-a dus să-şi încerce norocul ci să  continue exerciţiile de recuperare alături de unul dintre cei mai valoroşi specialişti din medicina sportivă, Robert Donatelli. 

Trage tare la recuperare

Cătălina a făcut şi recuperare în apă
Cătălina a făcut şi recuperare în apă

Cătălina Ponor trage tare pentru a prinde din nou lotul României care în primăvară va lupta în concursul preolimpic de la Rio pentru un ultim loc calificant la Jocurile Olimpice. Chiar dacă are dureri, pentru că muşchiul şi tendonul trebuie să-şi recapete mobilitatea, gimnasta noastră nu spune „nu” niciunui exerciţiu. De altfel, antrenorii Bellu şi Bitang au spus de nenumărate ori că românca este una dintre sportivele cu cea mai mare voinţă pe care le-au pregătit vreodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net