Ce asemănare incredibilă! Ea e Anna Lesko din baschet! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Multă lume spune că seamănă cu Anna Lesko şi au cu siguranţă un lucru în comun: sunt frumoase şi sexy. 

Fotograful Andi Popescu (www.josephine.ro) a avut ochi pentru ea şi i-a propus o şedinţă foto. Aşa a început incursiunea în lumea strălucitoare a modei pentru Miruna.

„După ce a publicat fotografiile au început să apară şi ofertele. Am primit în general propuneri pentru şedinţe foto, dar am făcut şi câteva prezentări de modă", spune timişoreanca de 28 de ani, care joacă pentru Bega Danzio Timişoara, un club de baschet feminin unde este membru fondator.

„Baschetul rămâne mereu pe primul loc. Având în vedere vârsta pe care o am nu se mai pune problema unei cariere în modă, dar atât timp cât voi primi oferte, nu voi refuza. Şi această lume e frumoasă, dar nu se compară cu cea a baschetului", povesteşte Miruna.

Inedit despre Miruna

Este soţia lui Superman, aşa cum este poreclit Adrian Bente, soţul ei, în lumea baschetului. Superman este unul dintre cei mai valoroşi „dunkeri" din ţară şi a câştigat numeroase concursuri de slam-dunk. „La unu la unu cu mine n-are nicio şansă", spune Miruna despre soţul ei.

E absolventă a Facultăţii de Limbi Moderne şi are un Master în psihologie.

E pasionată de fitness şi body-building şi în timpul liber este şi Personal Fitness Trainer.

Îndrăgostită de inel

Miruna s-a îndrăgostit la prima vedere, în copilărie, de minge şi de inel, iar de atunci totul s-a învârtit în jurul terenurilor de baschet.

„Obiectivul meu a devenit între timp şi obiectivul clubului unde activez şi pe care l-am înfiinţat alături de Dan Ionescu şi alţi doi membri fondatori, Cristi Chiţu şi Ioan Statie.Ca jucătoare nu mai sper mult, dar cu siguranţă voi rămâne în staff-ul clubului cu alte atribuţii", mai spune baschetbalista.

Are 12 tatuaje

O altă pasiune a Mirunei sunt tatuajele, pe care le apreciază la rang de artă. „Sunt parte din personalitatea mea, dar societatea nu ştie încă să le aprecieze, există multe păreri preconcepute, iar oamenii mă judecă des, astfel că nu prea îmi place să vorbesc despre asta.Este un alt fel de artă, dar probabil că din cauza faptului că este un proces ireversibil, creează teamă. Fiecare tatuaj în parte înseamnă ceva pentru mine, nu le-am făcut de dragul de a fi la modă sau de a-mi colora pielea", explică Miruna, care are 12 tatuaje pe corp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net