Andreea Răducan (33 de ani) a fost protagonista unei şedinţe foto de excepţie. Fosta gimnastă, însărcinată în cinci luni cu primul ei copil, a acceptat să îmbrace mai multe creaţii diafane şi să retrăiască emoţiile din ziua în care şi ea i-a spus "da" lui Daniel Tandreu. Miresica apare zâmbitoare pe coperta unei reviste glossy pentru femei.


La jumătate de an de la căsătoria ei cu Daniel Tandreu, fosta mare gimnastă așteaptă un copil, iar bucuria sarcinii a împărţăşit-o deja cu prietenii şi apropiaţii. Deşi a intrat în al doilea trimestru, Andreea Răducan are o siluetă de invidiat şi este la fel de activă, ceea ce îi permite să-şi vadp în continuare de proiectele profesionale. Recent, ea a acceptat să fie coperta unei publicaţii dedicate doamnelor pentru care a îmbrăcat mai multe modele de rochii de mireasă.    

andreea.jpg

andreea raducan mireasa insracinata cinci luni bebelus
Andreea Răducan va aduce pe lume primul ei copil în luna octombrie
foto: arhiva personală

"Puţin răcită, dar cu burtica la înaintare, ne-am descurcat de minune la şedinţa foto pentru cel mai nou număr al revistei Beau Monde Mirese. Multumesc echipei cu care am lucrat pentru bucuria de a retrăi momentul special al îmbrăcării rochiei de mireasa. Felicitari tuturor şi multă inspiraţie viitoarelor mirese", a scris Andreea Răducan pe pagina ei de Facebook.  

Sportiva s-a căspătorit în octombrie 2016 cu Daniel Tandreu, după patru ani de relaţie. Medaliată cu aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, Andreea Răducan (33) este însărcinată în cinci luni şi urmează să nască în luna octombrie,chiar când va sărbători primul său an de căsnicie.

 

 
 
Loading...