Deşi măsoară 1,95 metri şi are 105 kilograme, Alexandru Csepreghi se plimbă pe străzile din Constanţa cu un căţeluş de buzunar.


Unul din cei mai excentrici jucători din Liga Naţională, interul stânga al campioanei României a devenit recent ţinta glumelor colegilor săi după ce şi-a luat o fetiţă Yorkshire Terrier.

O adevărată forţă a naturii, Csepreghi a preferat ca animal de companie un căţel ce nu depăşeşte 20 centimetri înăţime şi 3 kilograme ca greutate.

Un tip pus mereu pe şotii, cel mai talentat tânăr handbalist român i-a cumpărat şi o lesă groasă în culori "fiarei".

Mai mult, handbalistul îşi alintă căţeluşa Maya cu apelativul de "pitbull". Şi câteva vedete din lumea fotbalului şi-au luat un Yorkshire Terrier.

"Fălcosul" Ioan Andone este efectiv îndrăgostit după căţeluşa sa "lăţoasă", pe care o plimbă deseori la miezul nopţii pe străzile Capitalei pentru a se relaxa după partidele tensionate din Liga I.

Jurcă şi Stamate preferă câini din rasa Shar-pei

Colegi la naţională şi foarte buni amici cu Csepreghi în viaţa privată, pivotul Iulian Stamate şi interul Rareş Jurcă (foto) sunt şi ei mari iubitori de animale, dar preferă exemplare pe măsura lor.


Legitimat în Elveţia la Kadetten Schaffhausen, Jurcă (1,94 metri/96 kilograme) este foarte ataşat de cei doi câini ai săi din rasa Shar-pei.

Şi gigantul Stamate (2 metri/107 kilograme) are acasă un astfel de exemplar, cu care se hârjoneşte în timpul liber.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: