Ce frumoasă e fetița lui Usain Bolt! Atletul a publicat primele fotografii cu micuța

Ultima actualizare:

    Iubita lui Usain Bolt, cu fetița lorFOTO: Instagram
Iubita lui Usain Bolt, cu fetița lorFOTO: Instagram

Cel mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt, a devenit tată în luna mai, dar abia luni a dezvăluit fanilor ce nume are fetița lui. De asemenea, tot atunci a postat și primele poze cu micuța.

În vârstă de 33 de ani, Usain Bolt a făcut aceste dezvăluiri pe Instagram, exact în ziua în care iubita lui cu care este de mai mult timp, Kasi Bennett, a împlinit 30 de ani. El a postat fotogragii cu frumoasa mămică și cu fiica lor, dar și cu fetița singură pozând ca o adevărată stea. Ea poartă numele de Olympia Lightning.

Prima fotografie a fetiței lui Usain Bolt
Prima fotografie a fetiței lui Usain Bolt

Păstrarea secretelor referitoare la copil este ceva deja natural la Usain Bolt. El a dezvăluit abia în martie,cu două luni înainte de a se naște, că va avea o fetiță. E adevărat, a făcut-o în stil mare, printr-o petrecere fastuoasă în care a anunțat pe toată lumea că va fi ”tată de fată”. Bolt și Bennett sunt împreună de șase ani, dar și-au făcut publică relația abia în 2016. Ei au considerat mereu că actele sunt doar o formalitate, așa că locuiesc împreună de mai mulți ani, ca o familie.

Multiplu campion olimpic și mondial, deținător al recordului mondial la 100 m plat și 200 m, Bolt s-a retras din activitate în 2017. El e singurul atlet campion olimpic la trei ediții successive, în 2008, 2012 și 2016.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net