Ce pereche frumoasă! Lucian Bute şi soţia lui, Elena, şi-au unit destinele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lucian Bute a avut ieri emoţii cât pentru o întreagă carieră! S-a căsătorit religios cu Elena, cea care îi este alături de mai bine de opt ani! Nunta a avut loc în Galaţi, iar pregătirile au avut loc, conform datinei, în localitatea natală a pugilistului, Pechea, aflată în apropierea municipiului de la malul Dunării.

Întreaga localitate Pechea s-a aflat pe stradă ieri. Era şi normal, căci cel mai iubit fiu al comunei, cel alături de care toţi locuitorii au trepidat, au suferit sau - mai ales - s-au bucurat de-a lungul atâtor ani de carieră profesionistă, se căsătorea! Şi nu oricum, ci respectând datina străbună. Aşteptaţi în poartă de părinţi, cei doi miri au apărut la Pechea în cursul dimineţii, coborând din două superbe limuzine Rolls Royce.

Nuntaşii au fost serviţi cu şampanie de chelneri special angajaţi pentru asta

simeon stalpnicul png

Mai întâi a venit - cu o maşină argintie - mireasa, Elena. Îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă albă, cu dantelă şi spatele gol, aceasta a tăiat răsuflarea privitorilor prin frumuseţea sa. La scurt timp, pe stradă şi-a făcut apariţia a doua limuzină - de culoare neagră - din care au coborât Lucian Bute şi naşii săi, primarul Buşteniului, Emanoil Savin, şi soţia acestuia.

Îmbrăcat într-o redingotă neagră, cu cămaşă albă şi papion negru, totul creaţie a lui Alexandru Ciucu, Bute a mers apoi în curtea casei părinteşti, unde a asistat la "gătitul miresei". Înainte de plecarea spre biserică, Lucian şi Elena au participat la "hora miresei", alături de naşi şi părinţi, pugilistul demonstrând că stăpâneşte jocul de picioare nu doar în ringul de box ci şi în cel de dans.

Părinţii mirilor i-au aşteptat pe aceştia la poarta casei din Pechea

simeon stalpnicul png

Mireasa a sosit la bordul unui Rolls Royce argintiu

simeon stalpnicul png

Exact la ora 17.00, mirii au ajuns la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi, locul unde Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun a oficiat ceremonia. La aceasta au participat circa 100 de persoane, rude şi prieteni apropiaţi. Printre aceştia, şi antrenorul său, Stephan Larouche, sosit vineri din Canada alături de o delegaţie de zece persoane de la clubul Interbox.

"Mă simt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu, acum sunt fericit şi mă simt împlinit din toate punctele de vedere. Am o soţie cu care sunt împreună de opt ani şi pe care o iubesc foarte mult. E cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi cea mai frumoasă centură pe care puteam să o câştig", a spus Lucian Bute, la finalul ceremoniei religioase.

Mama lui Bute a fost nedezlipită de nora sa

simeon stalpnicul png

Mireasa a intrat în biserică la braţul naşului

simeon stalpnicul png

Seara s-a încheiat cu o petrecere în stil mare, organizată la hotelul Viva din Galaţi. La aceasta au participat în jur de 450 de persoane, totul petrecându-se într-un cort imens amenajat pe terenurile de tenis ale stabilimentului. Atmosfera a fost întreţinută de Mioara Velicu şi formaţia Provincialii, dar Lucian a promis şi multe alte surprize artistice invitaţilor.

Vor face luna de miere în Caraibe

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au căsătorit civil sâmbăta trecută, pe terasa Castelului Cantacuzino din Buşteni, ceremonia fiind oficiată chiar de naşul lor, Emanoil Savin, care este şi primarul localităţii. Peste trei zile, Lucian şi soţia lui vor pleca în Canada, la Montreal, împreună cu cei de la Interbox. La finalul săptămânii, cei doi însurăţei vor merge în luna de miere, pentru care au ales ca destinaţie Insulele Caraibe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net