Cea mai sexy atletă din lume a înnebunit Instagram-ul! De ce a refuzat Alica Schmidt să pozeze în Playboy

Ultima actualizare:
Alica Schmidt are un corp la care visează orice femeie
Alica Schmidt are un corp la care visează orice femeie

Alica Schmidt (21 de ani) a fost numită „Cea mai sexy atletă din lume” de către revista australiană „Busted Coverage”. Superba blondă este cunoscută pentru pozele sexy pe care le postează pe contul său de Instagram și are sute de mii de fani în toată lumea. Chipul angelic și corpul intens lucrat i-au adus faima în toată lumea, însă nemțoaica și-a păstrat modestia.

Nu e „îngeraș” la Victoria’s Secret , dar ar putea fi! Alica Schmidt este o sportivă din Germania, calificată la Jocurilie Olimpice de la Tokyo 2020, care au loc în această vară. Atleta va concura la categoria 4x400 de metri. Alica Schmidt a obținut argintul la Europenele U20 din 2017 și bronzul la Europenele U23 din 2019, potrivit Daily Star.

Alica are 21 de ani și este din Germania
Alica are 21 de ani și este din Germania

Dacă nu era sportivă, focoasa blondă se putea descurca de minune ca model sau influencer. Alica Schmidt s-a făcut remarcată în mediul online datorită aspectului său fizic și a reușit să obțină o sponsorizare de la brandul Puma, care îl reprezintă și pe cel mai rapid alergător din lume, Usain Bolt.  Tânăra nemțoaică are peste 625.000 de mii de fani pe contul său personal de Instagram, acolo unde postează cele mai sexy fotografii cu ea. 

Alica Schmidt susține că sportul este pe primul loc

Nemțoaica este sponsorizată de Puma
Nemțoaica este sponsorizată de Puma

Chiar dacă se bucură de un succes colosal pe toate planurile, tânăra susține că mai are multe de învățat. Alica Schmidt a declarat că este o începătoare în domeniul ei, chiar dacă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Atleta a refuzat să pozeze în Playboy
Atleta a refuzat să pozeze în Playboy

Nu doar fanii blondei au apreciat fizicul ei, ci și celebra revistă pentru bărbați Playboy. Alica Schmidt a refuzat să pozeze goală, declarând că vrea să devină cunoscută drept o atletă de succes și atât.

„Nu știu de ce am obținut acest titlu (de cea mai frumoasă atletă din lume n.r). Sportul e pe primul loc pentru mine. Sunt mii de fete pe Instagram care arată bine, dar nu au fani pe Instagram, ceea ce e interesant. Și ăsta e un sport de competiție pentru mine”, a mărturisit Alica Schmidt.


    Nemțoaica este sponsorizată de PumaFoto: Instagram
Nemțoaica este sponsorizată de PumaFoto: Instagram

Citește și

Ea e cea mai sexy bunică de pe Instagram! Cum se pozează la 63 de ani: «Am relații doar cu bărbați tineri!»

Cea mai sexy româncă din lume! Fundul ei face 1,5 milioane $ pe an

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net