Înainte de plecarea în Japonia, la CM, componentele naționalei de handbal au participat la o sesiune foto


Jucătoarele s-au bucurat din plin de acest moment. Machiate și coafate, “tricolorele” au zâmbit și s-au distrat în fața camerelor de fotografiat.
Devenită o jucătoare de bază în poarta României, Iulia Dumanska a mărturisit: “Suntem fete, așa că trebuie să avem grijă de noi, să ne și machiem, din când în când. Este un moment foarte frumos, ședinta foto la echipa națională. Sunt fete care știu să facă freze mai frumoase, sunt fete care au făcut cursuri de make-up Raluca Băcăoanu se ocupă de make-up-ul nostru. Este și un fel de a te relaxa, să faci poze, să zâmbești, să fii frumoasă”.
Participante și la o cină cu partenerii Federației Române de Handbal, Cristina Neagu și Crina Pintea au dezvăluit metodele prin care gestionează mesajele și comentariile primite pe rețelele de socializare. „Cel mai simplu e să închizi tot. De ceva timp fac asta și viața este foarte frumoasă. Avem familie, prieteni. Ei sunt aproape de noi și asta este cel mai important”, a declarat pivotul Crina Pintea, campioană a Europei cu Gyor, în primăvară.
O strategie diferită are Cristina Neagu, liderul echipei României: “Eu postez destul de des pe rețelele de socializare, pentru că oamenii vor să știe despre noi și atunci când le oferim informații, sunt fericiți. Când pierdem meciuri sunt și reacții negative... Atunci n-ar trebui să citești ce scrie presa. Oamenii au păreri și au dreptul să și le spună, însa noi știm care sunt oamenii care ne sunt alături de fiecare dată. Este important și să te hrănești cu mesajele oamenilor, pentru că vin mii de mesaje de încurajare sau de felicitare după anumite meciuri și este imposibil să spui că le citești și nu ajung, cumva, la tine. Cele negative ar fi bine să le pui deoparte, pentru că e posibil să te afecteze și nu ne dorim asta, mai ales în timpul unei competiții”, a concluzionat Neagu.  

Cristina Neagu nu poate uita ediția din 2015

Desemnată în patru rânduri cea mai valoroasă handbalistă din lume, Cristina Neagu a debutat la un Campionat Mondial de senioare în 2007, pe când avea doar 19 ani. La competiția găzduită de Franța, “tricolorele” s-au clasat atunci pe locul 4. Prezentă și la edițiile din 2009, 2013, 2015 și 2017, bucureșteanca a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment petrecut la echipa națională: “Aș putea spune meciul cu Danemarca din sferturile Campionatului Mondial din 2015, dar n-o s-o fac, pentru că acela a fost momentul meu și aș vrea să mă refer la un moment pe care l-am avut împreună. Este vorba despre toată acea săptămână de la CM, când am reușit să răsturnăm toate calculele hârtiei, să ne schimbăm pe noi și să ne întoarcem acasă cu medalia de bronz. Foarte puțin ne-a lipsit să ne întoarcem cu medalia de aur” Cristina Neagu, componentă a echipei naționale de handbal

Meciurile României la CM de handbal 2019
30 noiembrie (ora 11.00)
: România – Spania
1 decembrie (ora 11.00): România – Senegal
3 decembrie (ora 12.00): România – Kazahstan
4 decembrie (ora 08.00): România – Muntenegru
6 decembrie (ora 12.00): România – Ungaria
Primele trei clasate se califică în faza a doua

 
 
Loading...