Conor McGregor, acuzat de agresiune împotriva unui bătrân. Ce amendă va plăti luptătorul UFC

Ultima actualizare:
Conor McGregor şi Floyd Mayweather s-au privit sfidător înaintea meciului disputat în august, 2017
Conor McGregor şi Floyd Mayweather s-au privit sfidător înaintea meciului disputat în august, 2017

Conor McGregor, în vârstă de 31 de ani, este cunoscut pentru meciurile pe care le dispută în calitate de luotător de arte marţiale mixte, dar şi din cauza temperamentului său volatil. Irlandezul se comportă agresiv nu doar în ringul de luptă, ci şi în afara lui, iar consecinâele acţiunilor sale nu sunt dintre cele mai bune. Vineri, 1 noiemrbie el a fost sancţionat pentru o faptă pe care a comis-o în luna aprilie a anului trecut. Atunci el a avut o altercaţie într-un bar din Dublin şi i-a aplicat o lovitură dură unui client care nu a acceptat să bea un preparat alcoolic oferit de McGregor.

În luna aprilie 2018, luptătorul Conor McGregor a lovit un bătrân, în barul Marble Arch din Dublin dintr-un motiv absurd. Irlandezul i-a oferit acestuia Proper Twelve, whisky-ul produs chiar de către sportiv, însă bătrânul nu a părut încântat de ideea de a consuma băuturi alcoolice. Simâindu-se lezat, McGregor nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a aplicat pensionarului un pumn în faţă, confundând barul cu ringul de luptă. 

Vineri, 1 noiembrie 2019,  cazul şi-a găsit soluţionarea în instanţă, iar McGregor a fost amendat cu suma de 1000 de euro pentru fapta pe care a comis-o anul trecut. La scurt timp după eveniment el şi-a cerut scuze şi a subliniat că nu a procedat corect. "Nu contează ce s-a întâmplat acolo. Am procedat greşit. Omul acela merita să se bucure de timpul petrecut în bar fără să se termine tot în acel mod", a declarat Conor, la vremea respectivă. Din fericire pentru sportiv bătrânul implicat în conflict nu a dorit să depună plângere penală împotriva sa şi a acceptat scuzele venite din partea impulsiviului McGregor. 

Conor McGregor şi Floyd Mayweather au luptat în cadrul celui mai scump meci de box din istorie
Conor McGregor şi Floyd Mayweather au luptat în cadrul celui mai scump meci de box din istorie

Nu este prima dată când el are ieşiri nervoase care îl fac protagonist al unor situaţii stânjenitoare. În luna iulie a anului 2018, el a fost implicat într-un incident violent petrecut cu puţin timp înaintea unei gale de lupte. Atunci, irlandezul a atacat, ajutat de mai mulţi colegi şi prieteni, vehiculul în care se afla sportivul Khabib Nurmagomedov.  Mai mult decât atât, el a intrat în vizorul oamenilor legii atunci când a distrus telefonul unui fan înfocat care nu îşi dorea nimic altceva decât să facă o fotografie alături de el. 

Conor McGregor, predestinat luptelor 

La naşterea acestuia, moaşa lui Conor a spus nişte vorbe cu caracter profetic. Ea suţine că boxeurul a venit pe lume cu pumnii încleştaţi şi că asta i-a dat de înţeles ca el va deveni un mare luptător.


    Conor McGregor şi Floyd Mayweather s-au privit sfidător înaintea meciului disputat în august, 2017 Foto:GettyImages
Conor McGregor şi Floyd Mayweather s-au privit sfidător înaintea meciului disputat în august, 2017 Foto:GettyImages

Pe măsură ce McGregor a înaintat în carieră, a devenit cunoscut printre colegii săi de breaslă. Irlandezul şi-a exprimat, în nenumărate rânduri, dorinţa de a se lupta cu cel mai cunoscut dintre ei, Floyd Mayweather. Luna august 2017 a adus îndeplinirea dorinţei sale. Lupta, considerată a fi cea mai scumpă din istoria boxului, l-a avut câştigător pe Floyd Mayweather. 

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net