Conor McGregor revine în ring! Cu cine se va confrunta la începutul anului 2021

Ultima actualizare:
Floyd Mayweather şi Conor McGregor, față în față, la conferința de presă din 23 august 2017
Floyd Mayweather şi Conor McGregor, față în față, la conferința de presă din 23 august 2017

Irlandezul Conor McGregor, care în iunie şi-a anunţat pentru a treia oară retragerea din activitatea sportivă, va reveni în ring, el urmând să îl înfrunte pe americanul Dustin Poirier în ianuarie 2021.

În luna iunie, Conor McGregor anunța, pentru a treia oară, că se retrage din activitate, însă se pare că nu poate sta departe de ring. Sportivul a anunțat că va lupta împotriva lui Dustin Poirier la începutul anului următor. 

“Accept, va fi în 23 ianuarie. Scopul meu este ca acest meci să aibă loc pe Cowboy Stadium. Aşa cum trebuie. Jerry Jones este un prieten şi stadionul ne poate găzdui publicul. Voi fi pregătit pentru Texas şi Texas va fi pregătit pentru fanii mei! Apoi, Manny”, a notat McGregor pe contul personal de Twitter. 

Motivul pentru care McGregor a început să lupte 

În anul 1998, un băiat firav de 10 ani, cu porecla Bulgăre de Zăpadă (din cauza tenului deschis şi a părului blond) a păşit într-o sală de box din Dublin şi a făcut impresie. Una negativă, din păcate. Era încălţat cu o pereche de adidaşi de fotbal şi lăsa urme de noroi pe podea. Antrenorul de atunci, Phil Sutcliffe, îşi aminteşte că l-a certat pentru gestul său. Până la vârsta de 10 ani, McGregor a fost un împătimit al fotbalului, dar a renunţat la pasiunea sa pentru a se apuca de box.


    Floyd Mayweather şi Conor McGregor, față în față, la conferința de presă din 23 august 2017 Sursă foto: Gettyimages
Floyd Mayweather şi Conor McGregor, față în față, la conferința de presă din 23 august 2017 Sursă foto: Gettyimages

Motivul care l-a mânat spre sală a fost dorinţa de a se putea apăra de copiii mai mari care făceau glume proaste pe seama lui. Micul Conor voia să se înscrie pentru lecţiile de box, iar Phil l-a rugat să ia un formular de pe birou prin care părinţii lui să îşi exprime acordul. Conor a refuzat să facă cum i s-a spus şi a început să lovească, enervat, sacul de box.Din acea zi, McGregor a venit zilnic,timp de 7 ani, pentru a se antrena.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net