Conor McGregor, fost campion mondial de arte marțiale mixte, ar putea să devină mai bogat cu 130 milioane de euro în urma unei simple tranzacții! Irlandezul intenționează să vânda marca sa de whisky grupului mexican Becles, producătorul faimoasei tequila ''Jose Cuervo''.


Presa irlandeză speculează mărimea cecului pe care Becles îl va oferi lui ''The Notorious'', după ce a anunţat că va cumpăra tot pachetul de acţiuni al companiei Eire Born Spirits, înfiinţată de McGregor în 2018. Becles deținea deja 49% din acțiuni însă a decis să le cumpere și pe celălalte pentru că băutura care a contribuit considerabil la averea incredibilă a lui McGregor are un succes fantastic. 

Revista Forbes l-a situat pe Conor McGregor, în 2020, pe locul 16 pe lista celor mai bine plătiţi sportivi din lume, cu venituri de 16 milioane dolari din contracte de sponsorizare şi 32 milioane dolari din burse şi alte câştiguri. Totalul de 48 milioane dolari nu include un beneficiu de 40 milioane euro generat de vânzarea mărcii lui de whisky în 2020, relatează Digisport.ro. Dacă tranzacția se va dovedi a fi una de succes, atunci conturile lui McGregor se vor rotunji la suma de 200 milioane de euro. 

 
 
Loading...