Singura campioană olimpică la maraton a României a sărbătorit alături de peste 50 de invitaţi într-un club select din oraşul american Erie, unde locuieşte împreună cu fiul ei, Rafael.


Tort cu etaj, fântână de ciocolată, muzică de calitate şi distracţie cât cuprinde i-au ţinut pe sărbătorită şi prieteni până aproape de orele dimineţii.

Când a venit momentul să sufle în lumânări, campioana noastră şi-a pus în gând două dorinţe: să fie sănătoasă şi să nu o lase puterile pentru a putea participa şi la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Puşa a fost vizitată de ziua ei de maratonistele românce care locuiesc în SUA


Puşa a primit printre zecile de buchete de flori şi multe cadouri, cum ar fi bijuterii, ceasuri, dar şi icoane, românca fiind cunoscută ca o fire foarte credincioasă.

Printre invitaţi nu au putut lipsi maratonistele românce care locuiesc în America: Anuţa Cătună (singura atletă româncă câştigătoare a maratonului de la New York), Luminiţa Talpoş (de două ori câştigătoare a maratonului de la Viena), Nuţa Olaru (câştigătoare a maratonului de la Philadelphia) şi Adriana Pîrtea (locul 2 la maratonul de la Chicago).

 
 
Loading...
Citeste tot despre: