Craiova va găzdui pe 18 mai al doilea Grand Prix mondial de Superkombat din 2013!

Ultima actualizare:

Pe lângă Moroşanu, România va mai avea alţi patru reprezentanţi în gala Superkombat, Benjamin Adegbuyi, Sebastian Ciobanu, Ionuţ Atodiresei şi Claudiu Bădoi urmând să urce şi ei în ring alături de sportivi din Grecia, Brazilia, Franţa, Germania, Rusia şi Olanda. Conform promotorului Eduard Irimia, preţul biletelor va fi cu 50% mai ieftin faţă de gala Superkombat Final Elimination, care a inaugurat în noiembrie Sala Polivalentă.

"Cel mai ieftin va costa 30 de lei, iar cel mai scump, 120. Este, dacă vreţi, şi un cadou pentru fanii din Oltenia, care nu şi-au permis să ajungă anul trecut, în noiembrie, la gală, atunci când am inaugurat Sala Polivalentă, care după părerea mea este cea mai frumoasă din România. Începând de luni, biletele se vor găsi atât pe internet, pe eventim.ro, cât şi la casele Sălii Polivalente. Cu siguranţă, vom avea parte de o primire călduroasă din partea publicului craiovean, tocmai de aceea am ales să revenim în Bănie", a declarat preşedintele Superkombat.

Pe lângă cele 5 super-fight-uri programate, gala Superkombat World Grand Prix Craiova va găzdui şi un turneu de calificare la categoria grea pentru Final Elimination 8 din noiembrie.

Printre sportivii din străinătate confirmaţi de Irimia pentru evenimentul de pe 18 mai se numără germanul Nikolaj Falin, rusul Vladimir Toktasynov şi grecul Stauros Exakoustidis.

"La începutul săptămânii viitoare vom anunţa cardul complet al galei, care va aduna sportivi din minim opt ţări de pe 3 continente", a precizat oficialul.

Grand Prix-ul mondial Superkombat de la Craiova va putea fi urmărit în direct, în România, pe Sport.ro, Pro TV şi Eurosport. La nivel global, fani din 80 de ţări de pe 4 continente au posibilitatea de a-i urmări în direct pe luptătorii prezenţi pe 18 mai în Sala Polivalentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net