Componentă a echipei de handbal a României, Cristina Neagu (32 de ani) a trasnmis, astăzi (marţi, 1 decembrie) de Ziua Națională, un mesaj fanilor în care spune că jucătoarele din naţionala se vor gândi la suporteri şi la România, la meciurile pe care le vor disputa la CE de handbal. Reprezentativa noastră este în grupă cu Germania, Polonia și Norvegia, urmând a debuta joi, 3 decembrie.


În mesajul postat pe pagina sa oficială de Facebook, Cristina Neagu scrie: "În două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfăşoară în condiţii speciale, aşa cum este această perioadă pentru noi toţi. Ca întotdeauna, am fi vrut să ne bucurăm de încurajările suporterilor noştri din tribune, dar ştim sigur că veţi fi lângă noi cu gândul şi inima, oriunde v-aţi afla. Ne vom gândi la voi şi vom juca pentru voi, pentru noi şi pentru România. Astăzi e o zi importantă pentru ţara noastră şi aş fi vrut să ne bucurăm cu toţii de ea aşa cum se cuvine, însă din păcate, acest lucru nu este posibil. În această perioadă putem să ne bucurăm în sinea noastră, să avem cât mai multă grijă de familiile noastre şi să fim cu toţii cu sufletul alături de echipa noastră naţională.
La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!".
Repartizată inițial la Trondheim (Norvegia), echipa României va disputa meciurile din Grupa D, la Kolding (Danemarca). Naționala noastră va întâlni Germania (joi, 3 decembrie,la ora 19.00), cu Polonia (sâmbătă, 5 decembrie, la ora 17.00) şi cu Norvegia (luni, 7 decembrie, la 21.30). Primele trei clasate se vor califica în Grupa Principală II, alături de tot atâtea formații din Grupa C (Olanda, Ungaria, Serbia și Croația). 

 
 
Loading...