Cristina Neagu, MVP-ul Campionatului Mondial de handbal!

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu a fost cea mai aureolată jucătoare de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Românca a cucerit titlul de golgeter, cu 63 de reușite, a luat medalia de bronz cu echipa, după care a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare a competiției.

Cristina Neagu a fost, la 27 de a ani, regina Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca. Ea a cărat echipa României după ea până la medaliile de bronz, iar acest lucru nu a scăpat specialiștilor, care au desemnat-o drept cea mai valoroasă jucătoare a competiției! Evident că fiind MVP a fost și cea mai bună jucătoare pe postul ei, cel de inter stânga, așa că ea și-a câștigat și locul în echipa ideală a Campionatului Mondial.

Nu e singura româncă de acolo, postul de extremă stânga fiind ocupat de Valentina Ardean Elisei. Aceasta se află la a doua ispravă de acest gen după cea din urmă cu exact 10 ani, când a fost în echipa ideală a Campionatului Mondial din 2005, unde România a obținut medaliile de argint!

Echipa ideală a CM

Portar: Tess Wester – OlandaExtremă dreapta: Jovanka Radicevici – MuntenegruInter dreapta: Nora Mork – NorvegiaCentru: Stine Oftedal – NorvegiaPivot: Heidi Loke – NorvegiaInter stânga: Cristina Neagu – RomâniaExtremă stânga: Valentina Ardean Elisei – România

MVP: Cristina Neagu - România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net