Accidentată la turneul final al Campionatului European din decembrie 2018, în meciul cu Ungaria, Cristina Neagu a fost nevoită să ia o pauză forțată până în toamna acestui an. Acesta este motivul pentru care, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, bucureșteanca spune că anul 2019 a fost unul greu pentru ea.


Cristina Neagu a trimis următorul mesaj fanilor săi: ”2019 a fost un an foarte greu pentru mine. Așa că nu pot decât să fiu fericită că se termină și să sper că anul ce vine va fi mult mai bun! Să fie așa cum vă doriți! Să fim mai pozitivi, mai încrezători, si să nu încetăm să credem în visurile noastre! La mulți ani!”. 
Desigur, Cristina Neagu își dorește pentru 2020 calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar pentru aceasta ea și colegele sale trebuie să se claseze între primele două locuri la turneul din Muntenegru, acolo unde va evolua alături de reprezentativa țării gazdă, Norvegia și RPD Coreeană. De asemenea, Cristina Neagu vizează calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor cu CSM București. Mai cu seamă că în 2019, când ea era indisponibilă, nu s-a atins acest obiectiv.  
Cristina Neagu are două participări la Jocurile Olimpice: în 2008, la Beijing, când a ocupat locul 7, și în 2016, la Rio, când naționala n-a reușit să treacă de faza grupelor. În 2015, ea a triumfat pentru prima oară în Liga Campionilor. Purtând tricoul lui Buducnost, s-a impus (26-22) cu această echipă în finala cu Larvik HK. Iar Neagu a devenit golghetera competiției cu 102 goluri, la egalitate cu Andrea Penezic.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: