Cristina Neagu și blestemul celor cinci goluri

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu, un munte de deznădejde după eliminarea din Liga CampionilorCaptură foto: Digi Sport
Cristina Neagu, un munte de deznădejde după eliminarea din Liga CampionilorCaptură foto: Digi Sport

CSM București a fost eliminată dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor de ȚSKA Moscova, după ce a fost învinsă cu cinci goluri în retur. Insuccesul vine la doar trei săptămâni după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de către România, tot în urma unei înfrângeri la cinci goluri.

Cristina Neagu era un monument de deznădejde la finalul meciului de la Moscova, care a stabilit eliminarea CSM-ului din Liga Campionilor. Învingătoare cu 32-27 în tur, bucureștencele aveau voie să piardă la o diferență de maximum patru goluri în Rusia pentru a se califica. Au făcut-o, însă, exact la cinci, 24-19, numai că marcând mai puține goluri în deplasare decât adversarele, au fost eliminate. Finalul partidei a surprins imagini cu Cristina Neagu împietrită și cu ochii plini de lacrimi, nu doar pentru ratarea obiectivului ci și pentru că pentru ea, dar și pentru câteva coechipiere și pentru antrenorul Adrian Vasile, a fost un fel de blestem cu repetiție. Un blestem al celor cinci goluri.

În urmă cu trei săptămâni, naționala feminină a României participa la turneul preolimpic, alături de Norvegia și de Muntenegru, țara gazdă a competiției. În primul meci, ”tricolorele” au fost învinse la cinci goluri, 29-24, de Norvegia, după care, pentru a se califica, aveau nevoie de o victorie la cel puțin cinci goluri în fața Muntenegrului. Din păcate, româncele nu s-au impus decât cu 28-25 și vor vedea de la televizor lupta pentru medaliile olimpice. Și atunci, ca și acum, Cristina Neagu era un monument al durerii, ea plângând minute bune în sala din Podgorica în care a ratat ultima șansă de a participa la o ediție a Jocurilor Olimpice, după cum chiar ea s-a exprimat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net