Cu două zile în urmă, Cristina Neagu anunța că banii pe care îi va obține din vânzarea tricourilor CN8 îi va dona Crucii Roșii Române. Astăzi, căpitanul echipei de handbal a României a precizat că toate cele 105 tricouri au fost cumpărate, rezultând 7.350 de lei.


Cea mai valoroasă handbalistă din lume a postat următorul mesaj pe Facebook: ”Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare! Stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă! Cei care au comandat vor primi pe e-mail dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports HUB, pentru implicare şi gestionarea comenzilor”.
Tricourile au fost vândute cu 70 de lei, fiecare, faţă de preţul normal, de 130 de lei. Acestea sunt galbene, culoarea echipei naţionale, și au următoarele specificaţii: 100% bumbac organic, cu croială Relaxed Fit, sunt în CN8 Heartbeat Collection 018, au imprimată grafica-semnătură Cristina Neagu, dedicată evoluţiei ei în echipa naţională a României de handbal, precum şi silueta sportivei.

neagu-cristina-tricouri-cn8.jpg

Cristina Neagu
Foto: Facebook/CristinaNeagu
 
 
Loading...