Cristinel Romanescu, reales președinte al Federației Române de Tenis de Masă

Ultima actualizare:

    Cristinel Romanescu a fost reales în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Masă
Cristinel Romanescu a fost reales în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Masă

De 20 de ani, Cristinel Romanescu este șef al Federației Române de Tenis de Masă, iar astăzi a fost ales cu unanimitate de voturi, 64, pentru încă 4 ani. Fostul jucător a devenit, astfel, cel mai longeviv președinte al unei federații de sport din România: conduce tenisul de masă din anul 2001.

În plină pandemie, Adunarea Generală s-a desfășurat cu reguli stricte, cei prezenți au asistat la ședință din trei săli diferite, putând să urmărească pe un ecran tot ce se întâmplă în sala în care era Cristinel Romanescu. “De fiecare data îmi doresc să am aceleași rezultate ca în mandatul anterior. Sunt convins că vom obține rezultate la fel de bune, dar în condiții total diferite, niciodată nu am avut o pandemie“, a declarat Cristinel Romanescu, președinte al Federației Române de Tenis de Masă. 


    Adunarea Generală a Federației Române de Tenis de Masă s-a ținut în trei săli
Adunarea Generală a Federației Române de Tenis de Masă s-a ținut în trei săli

În timpul mandatelor sale, tenisul de masă din România este printre puținele sporturi cu rezultate excepționale. Echipa națională feminină este de două ori consecutiv campioană europeană, în 2017 și 2019, iar anul acesta va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Singura medalie care lipsește din palmaresul federației este una olimpică. “Ne dorim acea medalie la Jocurile Olimpice, avem două probe la care concurăm și putem să obținem această medalie, dublu mixt, unde îi avem pe Bernadette Szocs și pe Ovidiu Ionescu și echipa națională feminină“ , a mai declarat Cristinel Romanescu.

Romanescu are și o nemulțumire legată de bugetul pe care MTS l-a alocat pentru acest an federației pe care o conduce. “Este mic, nu ne ascundem după degete. Ne așteptam să fie mult mai mare pentru că rezultatele noastre ne recomandă și chiar suntem puțin supărați”, a spus el.

Cristinel Romanescu: „Cred că am făcut lucruri bune în tenisul de masă”

Cristinel Romanescu e convins că în cei 20 de ani de când este la conducerea Federației Române de Tenis de Masă a făcut multe lucruri bune și acesta este și unul dintre motivele pentru care membrii cluburilor din țară l-au reales. „Din punctul meu de vedere, anii au trecut relativ repede. Colegii mei și toți reprezentanții cluburilor, Asociațiile Județene de Tenis de Masă, mi-au acordat încrederea lor, au observat că mergem spre bine și s-au gândit că nu ar avea nici un rost să schimbăm lucrurile care funcționează. De 20 de ani nu le-am înșelat așteptările”, a mai spus președintele Federației Române de Tenis de Masă.


    Echipa de conducere a Federației Române de Tenis de Masă
Echipa de conducere a Federației Române de Tenis de Masă

Beatrice Romanescu, șefă de Marketing la Federația Europeană de Tenis de Masă

După ce timp de 20 de ani a condus Marketingul Federației Române de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu a făcut un important pas în carieră. De anul acesta este Marketing Manager la Federația Europeană de Tenis de Masă. “Înseamnă un proiect de succes din România, care a depășit granițele țării și a fost recunoscut nu numai aici, cât și în străinătate”, a spus Beatrice Romanescu, Marketing Manager al Federației Europene de Tenis de Masă. “Este un lucru extraordinar de bun, este o recunoaștere a activității în ultimii ani în marketing” a declarat și Cristinel Romanescu.

Beatrice Romanescu va rămâne aproape de ”copilul ei de suflet”, tenisul de masa din România. “Sunt mereu recunoscătoare acestui sport care mi-a dat mai mult în această viață decât pot eu să îi returnez. Mulțumesc întregii echipe a Federației Române de Tenis de Masă, sportivilor, antrenorilor și nu numai. Singură nu aș fi reușit”, a mai spus ea.  

Organigrama Federației Române de Tenis de Masă arată astfel:

Cristinel Romanescu – Președinte

Nicolae Ochiană – Vicepreședinte

Adriana Zamfir – Secretar General

Constantin Nica – Director de Marketing

Consilul Director: Bogdan Marinescu, Adrian Moldovan și Andrei Jemerjai.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net