Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti a anunţat, pe site-ul oficial, că persoanele care au cumpărat bilete pentru partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Paris Saint-Germain, își vor primi banii. Meciurile din această fază a competiției au fost anulate de Federația Europeană de Handbal (EHF).


În comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului bucureștean se precizează procedura ce trebuie urmată: ”Abonaţii care au achiziţionat bilete la meciul de handbal Dinamo – PSG din EHF Champions League (anulat de forul european) pot solicita rambursarea banilor printr-o adresă trimisă la contact@eventim.ro. Rugăm solicitanţii să transmită, împreună cu datele personale, şi numărul de comandă. Cei care au cumpărat biletele direct de la sală (fără comandă) trebuie să trimită biletele prin poştă sau prin curier la sediul Eventim (Str. Popa Petre nr. 5, sector 2, Bucureşti) împreună cu datele personale (inclusiv un cont IBAN pentru rambursarea banilor)”.
În 24 aprilie, EHF a anunţat fără precedent în istoria Ligii Campionilor, la masculin, și anume că meciurile din optimile de finală, fază în care urma să joace şi Dinamo Bucureşti cu PSG, şi sferturile de finală au fost anulate. S-a decis ca la Final Four, programat la Koln, în 28 și 29 decembrie, vor participa primele două clasate din grupele valorice A şi B la finalul fazei grupelor, respectiv FC Barcelona, PSG, THW Kiel și Veszprem HC.
De la adoptarea noului format al Ligii Campionilor, la masculin, Dinamo București este prima echipă de handbal din România care trece de faza I a grupelor. Iar dacă anul trecut s-a oprit în ”barajul” pentru optimile de finală, anul acesta gruparea alb-roșie a pătruns între primele 16 formații ale continentului. 

 
 
Loading...