Csepreghi şi-a făcut un tatuaj în amintirea fostului său antrenor, Zoran Kurtes

Ultima actualizare:

"Am făcut acest tatuaj pentru a-mi putea aduce în permanenţă aminte de Zoran Kurtes. Mă voi gândi la el în toate momentele fericite ale carierei mele, pentru că îi datorez foarte mult din ascensiunea mea. A fost mereu alături de mine, a avut incredere în mine şi mereu m-a făcut să îmi doresc să dau cât mai mult. Am vrut să îmi fac tatuajul imediat după decesul său, însă au urmat partidele din Cupa Romaniei şi nu am avut timp. L-am făcut la câteva zile după ce m-am căsătorit cu Mădălina (nr. la 3 iulie). Acest tatuaj este în memoria lui Zoran Kurtes dar şi a tatălui meu, care a decedat cu mai mulţi ani în urmă", a spus Csepreghi.

Antrenorul sârb Zoran Kurtes a decedat, la 7 mai, la vârsta de 44 de ani, în camera sa de la Hotelul "Flora" din staţiunea Mamaia.

Lotul campioanei României a plecat, luni, în primul cantonament al verii, la Zlatibor (Serbia), unde va rămâne până la 31 iulie. Acolo, delegaţia constănţeană va fi aşteptată de antrenorul Jovica Cvetkovic, care va semna un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Lotul deplasat în Serbia este următorul: Popescu, Stănescu, Şelaru - portari; Toma, Sadoveac, Mureşan, Riganas, Enescu, Băiceanu, Schuch, Mocanu, Dimache, Stavrositu, Csepreghi, Adzic, Nicolae, Buricea, Sabou, Onyejekwe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net