CSM București e lider în grupa Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    CSM București e lider în grupa Ligii CampionilorFOTO: Sportpictures.eu
CSM București e lider în grupa Ligii CampionilorFOTO: Sportpictures.eu

CSM București s-a impus mai lejer decât și-ar fi imaginat în Germania, pe terenul lui Bietigheim. ”Tigroaicele” s-au impus cu scorul de 32-22.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 32-22 (14-10), şi devine liderul grupei A. Căpitanul Cristina Neagu nu a evoluat, în urma unei accidentări la antrenamente. Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Martin 7 goluri, Omoregie 7, Cvijici 4.

Cristina Neagu nu s-a aflat pe teren, în urma unei accidentări la antrenamente. Ea abia revenise în lot la meciul din etapa trecută, cu FTC Budapesta, după două săptămâni de izolare ca urmare a testării pozitive la Covid-19.

În etapa a VI-a, în grupa A s-au mai meciurile Metz – Team Esbjerg 31-29 şi FTC Budapesta – Krim Ljubljana 32-25. După şase etape, CSM Bucureşti este lider, cu 8 puncte, urmată de Vipers şi Rostov-Don, cu câte 7.

Şi în grupa B au fost amânate trei meciuri din motive pandemice, inclusiv cel dintre SCM Râmnicu Vâlcea – Borussia Dortmund. SCM are trei jucătoare testate pozitiv în lot şi ajunge la a doua partidă amânată, după cea cu Podravka.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca tot în deplasare, cu Krim Ljubljana, în 7 noiembrie.

Anterior, CSM a obţinut rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers şi 25-19 cu FTC Budapesta. CSM are şi un meci amânat din motive pandemice, cu Rostov-Don.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net