CSM București începe să arate ca o campioană: s-a impus la Budapesta

Ultima actualizare:

    Lekic a marcat cinci goluri in meciul de la BudapestaFOTO: Sportpictures.eu
Lekic a marcat cinci goluri in meciul de la BudapestaFOTO: Sportpictures.eu

CSM București a avut nevoie de patru etape de suferință pentru a arăta ca o adevărată campioană în Liga Campionilor la handbal feminin. Din fericire, trezirea a avut loc exact în ceasul al 12-lea, și chiar pe terenul principalei adversare, așa că a rezultat o victorie de povestit nepoților.

Pentru CSM București, meciul de ieri, de la Budapesta, cu Ferencvaros, era unul de a rămâne sau nu în cărți pentru cursa spre trofeul Ligii Campionilor. Iar succesul,  34-28 (17-10), obținut de Cristina Neagu și compania, după ce în startul partidei au fost conduse cu 5-1, demonstrează că stelele din echipa ”tigroaicelor” încep să formeze o galaxie de campioane. Neagu (9 goluri), Cvijic, Mehmedovic și Lekic (toate cu câte 5 goluri) au fost principalele marcatoare ale unui success care a readus CSM pe primul loc în clasament și a calificat matematic echipa noastră în faza a doua a competiției. Ultimul meci va avea loc ep 18 noiembrie, acasă, cu BBM Bietigheim.

La finalul partidei, antrenorul formației, Dragan Dukic, era în culmea fericirii, după cel mai important rezultat obținut de când a preluat echipa: ”De această dată nu am mai făcut aceleaşi greşeli ca în ultimul meci, cu Vipers. Am continuat să jucăm, nu am fost nervoşi, iar rezultatul a fost o apărare foarte bună, contraatacuri şi goluri marcate uşor, şi astfel am condus la pauză. În a doua repriza a doua, ţelul nostru a fost să continuăm jocul din prima repriză şi să ne păstrăm avantajul. Cred că am făcut jocul nostru obişnuit şi cred că am meritat să câştigăm, pentru că am fost echipa mai bună”, a spus Dragan Dukic la Telekom Sport.

Aneta Udriștoiu a fost și mai plastic în a descrie schimbarea din jocul echipei, acuzată până acum că ia prea ușor goluri: „Aripile pentru atac ni le luăm din apărare când facem lucruri bune şi nu luăm gol. Atunci duci atacul mult mai uşor, marchezi, chiar dacă nu marchezi, vii în apărare, lupţi, nu ai nici un stres”, a spus Aneta Udriştoiu la Telekom Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net